Ipad air iyidir tavsiye ederim.(konu yanlış olabilir kusura bakmayın) Bu bütçede esas amaç not almak için olan bir tablet önerir misiniz? Ekranı ve kalemi güzel olsun ve en az 5 6 sene kullanabiliyim.
İpad güzel hocamda ips ve 60hz olması canımı sıkıyor. Bilemedim ne yapsak.Ipad air iyidir tavsiye ederim.
Aynen hocam. Üni de slayt not vs. İçin kullancaz.eğerki 120hz ekran takıntın yoksa ipad air al yanında kalemi ücretsiz geliyor apple öğrenci indirimi ile ama akıcı ekran istersen samsung al kalem kutuya dahil olarak geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eğer ünide slayt için istiyorsan bana kalıorsa samsung daha mantıklı
Hocam samsungda çok güzelde ben pek sevemedim ya. Uygulamarı başta küçük açıyor ve parlaklığı yetersiz gibi geldi. Renkleri hoş güzel ama parlak olmayınca çok güzel gelmedi. Huawei önermişlerdi papermate ekranı var vs. Kalemi güzeldi yazması güzeldi ama orda da beni yazılım ve google desteği olmaması biraz kafamı karıştırıyor. Ekranı oled güzel ve parlaktı. Birde anlamadığım samsung ve ipadte 4k açabiliyordum ytde ama huaweide olmuyordu.https://www.apple.com/tr-edu/shop/buy-ipad
samsung 256gb slaytlar için kitaplar için ideal olduğunu düşünüyorum ,aktif olarak tabs9plus kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım
samsung dex modu var pc modu olarak geçiyor muhtemelen denediğin cihazda o mod açıktıHocam samsungda çok güzelde ben pek sevemedim ya. Uygulamarı başta küçük açıyor ve parlaklığı yetersiz gibi geldi. Renkleri hoş güzel ama parlak olmayınca çok güzel gelmedi. Huawei önermişlerdi papermate ekranı var vs. Kalemi güzeldi yazması güzeldi ama orda da beni yazılım ve google desteği olmaması biraz kafamı karıştırıyor. Ekranı oled güzel ve parlaktı. Birde anlamadığım samsung ve ipadte 4k açabiliyordum ytde ama huaweide olmuyordu.
Şimdi düşündümde yüksek ihtimalle öyle hocam haklısınız. Çünkü ytyi falan hep pc modunda açmıştı. Birazdan teklar bakicaz avmde.samsung dex modu var pc modu olarak geçiyor muhtemelen denediğin cihazda o mod açıktı
Tıp hocam. Tıpsa neden ipad işlemci mi gerektiriyor hocam?eğer tıp değilse ve işlevsellik istiyorsan samsung s10+ al tıpsa ipad air sadece s10+ işlemcisi güçsüz olsa da ipad airde o işlemciyi kullanacak bir işlevin yok
tıpta kullanılan özel uygulamalar varmış o uygulamalar samsungta stabil olmayabiliyormuş ben istemeye istemeye ipad air alacağımTıp hocam. Tıpsa neden ipad işlemci mi gerektiriyor hocam?
tıpla ne alaksı var kral ben de tıp fakültesindeyim arkadaşlarımdan airı olup pişman olan vareğer tıp değilse ve işlevsellik istiyorsan samsung s10+ al tıpsa ipad air sadece s10+ işlemcisi güçsüz olsa da ipad airde o işlemciyi kullanacak bir işlevin yok
Belki bir ayar kapalıydı ya da dex modunda diye öyle gözüktü hocam bilmiyorum ama bana öyle gelmişti nedensesamsung 650 nit ipad 500 nit?
tıpta kullanılan özel uygulamalar varmış o uygulamalar samsungta stabil olmayabiliyormuş ben istemeye istemeye ipad air alacağım