İyi bir cihaz olabilir. Ama bütçem 30k. Ondan alamam.Hocam alabilirseniz mükemmel cihaz
biraz fiyatı yukarıda ama yıllarca sıkıntı çıkartmaz msı
16 gb ram olsa iyi olurdu. 16 gb ve üstü anca beni kurtarır.
Isınma gibi kronik sorunları var mı? Ve performansı nasıl?
Bu fiyata bence kaçırma, kendin takarsın ram.İyi bir cihaz olabilir. Ama bütçem 30k. Ondan alamam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hp victus 16 larda isinma sorunu yok neredeyse masaustuyle ayni seviyede kronik sorunu da hic duymadim etmedim islemci ve pil odaklida cok isine yarayacakİyi bir cihaz olabilir. Ama bütçem 30k. Ondan alamam.
Isınma gibi kronik sorunları var mı? Ve performansı nasıl?
Oyun performansı nasıl?hp victus 16 larda isinma sorunu yok neredeyse masaustuyle ayni seviyede kronik sorunu da hic duymadim etmedim islemci ve pil odaklida cok isine yarayacak
Doğrudurda. Şimdi ona göre ram alacam, onu monte edecem, monte etmemden garanti kapsamından çıkar mı onuda bilmiyorum. 16 gb versiyorunu varsa link at.Bu fiyata bence kaçırma, kendin takarsın ram.
Garantiden çıkmıyor.Oyun performansı nasıl?
Doğrudurda. Şimdi ona göre ram alacam, onu monte edecem, monte etmemden garanti kapsamından çıkar mı onuda bilmiyorum. 16 gb versiyorunu varsa link at.
Hp victus 16 ile arasında kaldım.sence hangisini almalıyım?Garantiden çıkmıyor.
Varmış, buradan alabilirsin.
Nitro 16 her yönden daha kaliteli. Nitro al bence.Hp victus 16 ile arasında kaldım.sence hangisini almalıyım?