Neler Yeni

30k hazır sistem önerisi

ReQo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
just ReQo
hayırlı olsun neleri özelleştirdin en iyisni yapmıssın ya 1 kere al tam al kafanda eksikk kalmasın 3 4 k için
sağolun hocam. RAM'i KLEVV Cras XR5 RGB 32GB (2x16GB), SSD'yi XPG GAMMIX S70 BLADE 1TB yaparak sistemi 43.243,38 ₺'na almayı düşünüyorum.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,405
İsim
Kürşat
sağolun hocam. RAM'i KLEVV Cras XR5 RGB 32GB (2x16GB), SSD'yi XPG GAMMIX S70 BLADE 1TB yaparak sistemi 43.243,38 ₺'na almayı düşünüyorum.
Sizin tercihiniz ama ben 4070 super tercih ederdim kesinlikle

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,405
İsim
Kürşat
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Suleyman
evet bende 650leri daha iyi diye okumustum
A serisi genelde görünte gelse yeter olarak nitelendiriliyor hocam b650 almak daha hayırlı olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

atayım hatta hocam gaming genden pchocası gg9 u özelleştirerek aldım rami 16gb kaldı bütçe bitti gibi oldu biraz sonradan eklerim diye düşündüm diğer parçalara bakabilirsiniz araştırmama göre kaliteli bilindik parçalar kasa ve psuyuda araştırdım kötü bir yorumuna denk gelmedim 36k ya denk geldi bana

perşembe günü öğlen 12 de sipariş verdim cuma günü yani dün 3 te elimdeydi soğutucu ekran kartını kurdum coilwhine vs gibi bir sorunda yaşamadım problemsiz kullanıyorum suanda
Bu sistem diğerine göre daha iyi fakat ram seçenekleri arasında cl değeri daha düşük ram varsa onu almak daha mantıklı olur cl48 çok fazla gibi geldi hocam

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ozan
Araştırdımda, 7800 XT, 4070 Super'den daha iyi güçlü bir ekran kartıymış.Yani gerek yok
saf güç konusunda nvidia amdyi hiç bir zaman geçemeyecek. (fiyat performans anlamında yoksa 4070 super 7800xtden güçlü) fakat dlss konusuna gelirsek... ben süperi olmadı 4070 tercih ederim. bir amd ekran kartı kullanıcısı olarak (6650xt) fsr açtığım zaman görüntüde aşırı derecede bozulma oluyor fakat arkadaşımın dlss kullanan pcsinde nerdeyse hiç bozuntu olmadan beleş fps veriyor. bu aşırı derece sinir bozucu amd fsr teknolojisinde Cyberpunk gibi oyunlar oynamadığınız taktirde çok başarısız dediğim gibi bana göre 4000 serisi alıp her oyunda dlss quality açıp kafa rahat oynamayı tercih ederim.

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
İsrafil can
bu fıyatlarra ne olmuş

• Üzgün
Reaksiyonlar: ReQo

UCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Ahmet
bu fıyatlarra ne olmuş
Yılbaşı zam furyası ayağına fırsatçılıkta yarışıyorlar. Halbuki geçen seneden bu zamana kadar doğru düzgün fiyatlar artmamışken 2 haftada uçurdular fiyatları. Bence birkaç aya kalmadan fiyatlar yine toparlar. Bu fiyatlara sittin (60) sene satamazlar. Geçen sene de yılbaşı sonrası aynısını yapmışlardı.

• Üzgün
Reaksiyonlar: ReQo

ReQo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
just ReQo
saf güç konusunda nvidia amdyi hiç bir zaman geçemeyecek. (fiyat performans anlamında yoksa 4070 super 7800xtden güçlü) fakat dlss konusuna gelirsek... ben süperi olmadı 4070 tercih ederim. bir amd ekran kartı kullanıcısı olarak (6650xt) fsr açtığım zaman görüntüde aşırı derecede bozulma oluyor fakat arkadaşımın dlss kullanan pcsinde nerdeyse hiç bozuntu olmadan beleş fps veriyor. bu aşırı derece sinir bozucu amd fsr teknolojisinde Cyberpunk gibi oyunlar oynamadığınız taktirde çok başarısız dediğim gibi bana göre 4000 serisi alıp her oyunda dlss quality açıp kafa rahat oynamayı tercih ederim.
4070'i bu fiyatlara bulmak imkansız. Ayrıca belki size komik gelebilir fakat ben bu sistemi aldığımda oynayacağım oyunların hepsi eski. En yeni olarak Forza Horizon 4 oynarım. Onun dışında minecraft half-life(agmod) falan oynarım hocam. Yani DLSS teknolojisinin benim için fazla bir anlamı yok. Ha tabii f/p 4070 bulursam alırım tabii..

Inspecta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Berk Güleray
A serisi genelde görünte gelse yeter olarak nitelendiriliyor hocam b650 almak daha hayırlı olur

Bu sistem diğerine göre daha iyi fakat ram seçenekleri arasında cl değeri daha düşük ram varsa onu almak daha mantıklı olur cl48 çok fazla gibi geldi hocam
valla hocam cok detaya giriyor sanırım tam olarak demek istediğinizi anlamadım anakart cl48 olmasının neyi fazla oluyor sisteme göre

Top Bottom