M-Q^GÖKTÜRK
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,173
olabilir hocam ama eğer 35/40 kadar çıkacaksa bütçe wrc hala mantıklı kaçaridareten bari şu 26 ya bakayım bitaz daha araştırmak ve bütçe artırmak bana iyi olur
olabilir hocam ama eğer 35/40 kadar çıkacaksa bütçe wrc hala mantıklı kaçaridareten bari şu 26 ya bakayım bitaz daha araştırmak ve bütçe artırmak bana iyi olur
kadro olarak nasıllar bilemiyorum çokta tr de görmedigim bir modelolabilir hocam ama eğer 35/40 kadar çıkacaksa bütçe wrc hala mantıklı kaçar
yeni girdiler hocam piyasaya kadro kaliteleride iyi estetikleri eh işte ama her türlü expl500den kat kat iyikadro olarak nasıllar bilemiyorum çokta tr de görmedigim bir model
şu 10k lıga bakayım yazın bütçeyi yükseltip daha güzel model tercih edeyimyeni girdiler hocam piyasaya kadro kaliteleride iyi estetikleri eh işte ama her türlü expl500den kat kat iyi
vitesler frenler dişlilere bakın aşınma varsa almayın maşada boşlukvarmı kontrol edin varsa almayınşu 10k lıga bakayım yazın bütçeyi yükseltip daha güzel model tercih edeyim
alırsam neyi kontrol etmeliyim
yani onları nasıl kontrol edebilirim çokta bilgi sahibi degilimvitesler frenler dişlilere bakın aşınma varsa almayın maşada boşlukvarmı kontrol edin varsa almayın
yani onları nasıl kontrol edebilirim çokta bilgi sahibi degilim
eyv hocam sagolun
hocam merak ediyorumda 26 jant için lastik öneriniz nedşr
bütçe nedirhocam merak ediyorumda 26 jant için lastik öneriniz nedşr
Tanesi için 1k olabilirbütçe nedir
26 için pek üretim kalmadı https://www.sismanbisiklet.com/urun...e3lb4viOUdgBUOSG7Xxz79UYwl1_j_NCdTUIhNZ-lvucg buna bakılabilir yada cst jack rabbit/rock hawkTanesi için 1k olabilir
valla maxxis var sanırım üzerinde onla devam ederim belki26 için pek üretim kalmadı https://www.sismanbisiklet.com/urun...e3lb4viOUdgBUOSG7Xxz79UYwl1_j_NCdTUIhNZ-lvucg buna bakılabilir yada cst jack rabbit/rock hawk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
birde schwalbenin lastikleri var onlara bakabilirsiniz