oyun adı biraz ürpertici ve konusu basit gibi geliyoroyunun adı 31 olacak kafamda her şey hazır
uzay dıyorum nasıl basit...oyun adı biraz ürpertici ve konusu basit gibi geliyor
teşekkürlerTamam yap ve sonra bitince bize de haber ver. Bugün gün bir olsun. 1 Şubat akşamı oyununu buradan tanıtabilirsin. İzin verilmiştir.
31 deyince aklıma başka konu gelmiyor dadıyorum nasıl basit...
Mesaj otomatik
Keylogger Linki atmadij ya halaBaşladım bakalim
Kaynak KodlarınıKeyloger mi istiyorsun
steamde oyun yayınlamak için vergilendirmek için bir şirket ve steame ödemen gereken 100 dolarlık bir komisyon var aynı zamanda steam satılan oyunlardan %30 komisyon alıyor ve aynı zamanda ben şahsen kimsenin daha önde oyun yapmamış birisinin 30 günde yapmaya çalıştığı oyuna 31tl vereceğini sanmıyorum stratera games bile oyunlarını türkiyede 20 küsür tl ye falan satıyor kısaca bir oyun yapıp satabilmek için iyi bir deneyim ve muhtemelen 30 günden çook daha uzun bir süre lazım bol şans.oyun yapmayı düşünüyordum ve teknik bilgi eksikliği yüzünden bir türlü devam edememiştim.saniye 30 günde yaptı bende 31 günde yaparım agaoyun 31tl olacak,oyunun adı 31 olacak kafamda her şey hazır.şimdi unityi indirdim.udemyden de kurs aldım, iyi yapmış mıyım
![]()
30 günde 5000 kişilik bir ekibin yoksa ne yaparsan yap basit oluruzay dıyorum nasıl basit...
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkürler
Kaynak Kodlarını![]()