Neler Yeni

316 TL Steam Oyun Önerisi

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Dishonored ın videosunu izledim. Cidden güzele benziyor. 2. Oyunu nasıl onu da ekleyeyim mi?
Death of Outsider I da ekleyeyim mi?
2. oyun da coook iyidir death of outsider ı daha oynamadım bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sepet iyi de daha TL var?

Yarış oyunu sevmiyorum.

Bu atmosferi sevmiyorum. Dizisini de izlemedim.

Oyunların fiyatına göre sunduğu oynanış süresi çok kısa ya.

@Eyisha
Oyuna bakmıştım da grafikleri yüzünden direkt sayfayı kapatmıştım.
Oyunu biraz tarif eder misiniz?
dishonored veba dolu bir imparatorlukta geçiyor 1. oyunda corvo attano olarak oynuyoruz biz kraliçenin muhafızıyız ve kraliçe suikaste kurban gidince iş bizim üstümüzde patlıyor hem suçu temizleyeme çalışıyoruz hemde prensesi kurtarıp kraliçe yapıyoruz. tabi oyunda 3 son var iyi oynayarak kötü oynayarak ve oyunda yaptıgın 1-2 seçim oyunun değiştiriyor cok cok iyidir ve yaptıgın her hareket oyunun dünyasını değiştiriyor mesela kötü biri olarak oynuyorsan posterlerde senin bir katil oldugun etrafı kan nehrine çevirdiğin gibi gazeteler oluyor duvarlarda iyi olarak oynayınca da kahraman oldugıun filan geçiyor böyle ufak yada büyük detaylarıyla büyülüyor oyun oyunu 6-7 defa bitirdim 15 tatil gelsin bir kaç defa daha bitiririm cok cok iyidir be şu dishonored

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
2. oyun da coook iyidir death of outsider ı daha oynamadım bilmiyorum

dishonored veba dolu bir imparatorlukta geçiyor 1. oyunda corvo attano olarak oynuyoruz biz kraliçenin muhafızıyız ve kraliçe suikaste kurban gidince iş bizim üstümüzde patlıyor hem suçu temizleyeme çalışıyoruz hemde prensesi kurtarıp kraliçe yapıyoruz. tabi oyunda 3 son var iyi oynayarak kötü oynayarak ve oyunda yaptıgın 1-2 seçim oyunun değiştiriyor cok cok iyidir ve yaptıgın her hareket oyunun dünyasını değiştiriyor mesela kötü biri olarak oynuyorsan posterlerde senin bir katil oldugun etrafı kan nehrine çevirdiğin gibi gazeteler oluyor duvarlarda iyi olarak oynayınca da kahraman oldugıun filan geçiyor böyle ufak yada büyük detaylarıyla büyülüyor oyun oyunu 6-7 defa bitirdim 15 tatil gelsin bir kaç defa daha bitiririm cok cok iyidir be şu dishonored
Oyun Gamepass'te varmış, satın almak mantıklı olur mu şu durumda?

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Oyun Gamepass'te varmış, satın almak mantıklı olur mu şu durumda?
ingilizce biliyorsan sıkıntı olmaz ben hem türkçe yama ile oynamak için hemde dishonored köpeği oldugum için her an içimden oyun aşkı geçebiliyor 30 dk da indiriyorum bitirip siliyorum gamepass hep elimde olmuyor
tabi 1-2 kere oynarım bir daha bakmam diyorsan gamepass ile bedava gibi bir şey oluyor

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
NFS drift oyunu ne alaka bir kaç istisna ışında genel de hikayeye odaklanmata çalışıyor ama pek beceremiyor, Ah Underground, Most Wanted, Carbon

Age of Empires 3 16 TL?
İşte drift oyunu o yüzden gözümde.
Zaten Bir araba oyununda karanlık hikaye anlatmaya diretmek saçma.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İşte drift oyunu o yüzden gözümde.
Zaten Bir araba oyununda karanlık hikaye anlatmaya diretmek saçma.
Şöyle bir şey var oyucuların Need for Speed'den beklediği şey Need for Speed'in geçmişinden dolayı kaliteli hikaye güzel grafikler EA'nın bunu yapması gerekiyor Need for Speed de.

Sadece görev yarış tabanlı oyunları ise başka serilere eklemesi gerekiyor, çünkü Need for Speed sadece görev ve yarış dan oluşamaz üstte dediğim gibi, ki zaten EA'nın bu tür oyunlar için ayrı serileri var Örnekler: Barnout, F1

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Şöyle bir şey var oyucuların Need for Speed'den beklediği şey Need for Speed'in geçmişinden dolayı kaliteli hikaye güzel grafikler EA'nın bunu yapması gerekiyor Need for Speed de.

Sadece görev yarış tabanlı oyunları ise başka serilere eklemesi gerekiyor, çünkü Need for Speed sadece görev ve yarış dan oluşamaz üstte dediğim gibi, ki zaten EA'nın bu tür oyunlar için ayrı serileri var Örnekler: Barnout, F1
Burnout olucak.
Ben artık hikaye beklemiyorum çünkü bu EA.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
ingilizce biliyorsan sıkıntı olmaz ben hem türkçe yama ile oynamak için hemde dishonored köpeği oldugum için her an içimden oyun aşkı geçebiliyor 30 dk da indiriyorum bitirip siliyorum gamepass hep elimde olmuyor
tabi 1-2 kere oynarım bir daha bakmam diyorsan gamepass ile bedava gibi bir şey oluyor
Türkçe yamalar Gamepass ile kurulan oyunlarda olmuyor mu?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Dying Light 2'i bekleyin derim

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
@Letrion @Dontaçhi
Sizde ne var? Sepet bu:
Dishonored serisi
Bioshock collection
Ori collection
Batman collection
Undertale

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Türkçe yamalar Gamepass ile kurulan oyunlarda olmuyor mu?
olmuyor kankam şuanlık sanırım yakında gamepass e gelen güncelleme ile microsoft oyun dosyalarını erişebilir yapıcakmış öyle duyumlar aldım eğer öyle olursa steame artık 1 kuruş harcamam sırf türkçe için oyuna para basıyorum hep tabi yama yoksa oynarım oyunu sıkıntı olmaz da türkçenin tadı apayrı

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
olmuyor kankam şuanlık sanırım yakında gamepass e gelen güncelleme ile microsoft oyun dosyalarını erişebilir yapıcakmış öyle duyumlar aldım eğer öyle olursa steame artık 1 kuruş harcamam sırf türkçe için oyuna para basıyorum hep tabi yama yoksa oynarım oyunu sıkıntı olmaz da türkçenin tadı apayrı
Böyle bir video buldum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,850
Üyeler
160,893
Son üye
murat demiröz
Top Bottom