G.P.U
80+ Silver
Şu anda toplanmaz piyasa düşerse toplasınKendisine diyorum fakat illa toplamak istiyor.
Şu anda toplanmaz piyasa düşerse toplasınKendisine diyorum fakat illa toplamak istiyor.
Vallaha şuan 100 kazımın getirisi aylık 2.500 TL bile değil emin ol :/ Çok kötü bir süreç var hele ki bu gün iyice pert elektrik faturasını çıkarttın mı 2.000 TL bile kalmaz kazımcılar 2 gün daha bu şekil devam etsin durum vahim. İyice kötüleşiyor düşüyor anlamsızca.Yapma etme... İçeride param var![]()
Vallaha şuan 100 kazımın getirisi aylık 2.500 TL bile değil emin ol :/ Çok kötü bir süreç var hele ki bu gün iyice pert elektrik faturasını çıkarttın mı 2.000 TL bile kalmaz kazımcılar 2 gün daha bu şekil devam etsin durum vahim. İyice kötüleşiyor düşüyor anlamsızca.
Kazım tarafı çok iyi göz kırpmıyor 2 gün daha böyle devam edip olaya bir müdahale olmaz ise çıkıp giderim benAyriyeten yatırımım(1900TL civarında) var. Daha çıkmayı düşünmüyorum ama belli bir seviyenin altında devam ederse zarar etsem bile çıkmak zorunda kalacağım. Acele ve paniğe getirmek istemiyorum.
Kazım böyle düşmeye devam ederse elektrik faturası için çalıştıracağız neredeyse 25 kazımın bıraktığı aylık kazanç anlık veriler ile 400 TLAyriyeten yatırımım(1900TL civarında) var. Daha çıkmayı düşünmüyorum ama belli bir seviyenin altında devam ederse zarar etsem bile çıkmak zorunda kalacağım. Acele ve paniğe getirmek istemiyorum. Her gün - yazıyor resmen. 300 Lira civarında - deyim denilebilir.
Kazım tarafı çok iyi göz kırpmıyor 2 gün daha böyle devam edip olaya bir müdahale olmaz ise çıkıp giderim ben
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kazım böyle düşmeye devam ederse elektrik faturası için çalıştıracağız neredeyse 25 kazımın bıraktığı aylık kazanç anlık veriler ile 400 TL![]()
Umarım Mining Olayı Biterde Sonunda Bir PC Toplarım (Fiyatlar Zaten Düşmez Ama Sıfır 3080 Bulamıyorum)Kazım tarafı çok iyi göz kırpmıyor 2 gün daha böyle devam edip olaya bir müdahale olmaz ise çıkıp giderim ben
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kazım böyle düşmeye devam ederse elektrik faturası için çalıştıracağız neredeyse 25 kazımın bıraktığı aylık kazanç anlık veriler ile 400 TL![]()
Evet hadi geçtim piyasayı yükseldi azaldı filan her şey olabilir de bu kazım tarafından hiç hoşnut değilim burada bile sıkıntılı süreç var iken piyasanın dengesi hakkında da pek olumlu bakamıyorum. Kazım değeri o kadar leş bir durumdaki diyorlar ya genelde 1000 dolar altı kazımı bitirir o döngüye girmiş gibi 2300 dolar eth olmasının hiç bir anlamı yok zaten kazımdan gelen bir şey yokEvet evet eğer böyle devam ederse alacağımı çeker bende giderim. Hani son zamanlarda değişik bir tutum sergilemeye başladı. Evet durmadan yükselmesini beklemeyiz bir yatırımın fakat kazımın eski haline gelmesi gerekiyor.
Şuan ki veriler ile doğruyu söylemek gerekirse bitik halde emin olUmarım Mining Olayı Biterde Sonunda Bir PC Toplarım (Fiyatlar Zaten Düşmez Ama Sıfır 3080 Bulamıyorum)
Evet hadi geçtim piyasayı yükseldi azaldı filan her şey olabilir de bu kazım tarafından hiç hoşnut değilim burada bile sıkıntılı süreç var iken piyasanın dengesi hakkında da pek olumlu bakamıyorum. Kazım değeri o kadar leş bir durumdaki diyorlar ya genelde 1000 dolar altı kazımı bitirir o döngüye girmiş gibi 2300 dolar eth olmasının hiç bir anlamı yok zaten kazımdan gelen bir şey yok32 k yatırım yapacak yapmasın duy sesimizi cidden girilmez yani böyle dengesiz olaya parası çok ise toplasın şuan daha iyi
Kazım tarafı şuan pert 3 gün sonra düzelir bilinmez ama ışığı görmeden de o kadar yatırım ne kadar mantıklı tartışılır düşünce olarak kazım yapıp kazanç düşünülüyorsa.
Değmiyor evet bu gün yükselmesi gerekirken iyice düştü ve düşüyor dediğim gibi 2 gün daha bu çile çekilir ben kaçar ve bu olay böyle devam etsin ay sonuna bütün miningciler kapatır kepenkleri zaten piyasa pert olmuştur hayırlı işlerKesinlikle yapılmamalı, en azından yapan bir arkadaşından halini hatrını falan sorsun. Çünkü kazanç git gide düşüyor. Mesela günde 20 saat civarı pcmi çalıştıran bir insanım günde bana 19 RVN vermesi acayip saçma. 19RVN=13,14TL falan. Normalde günde 3.3 dolar kazanıyordum. Günlük 10 TL zararım falan var.
Yaw şaka yaptık be sakinYa ne yapcan mining falan filan git tofaş al tofaş
(Şaka amaçlıdır linçlemeyin)
Şuanda bile evet 3000 TL getiriyor 150 mh/s değil miMining'e dair bilgisi olmayan cahil insanlar konuya toplanmış bile. En azından kazım myapıp elde edilen ethereumun çoğunu kenarda biriktirirse yükseldiği zaman çok kârı olacak. 32000 TL'ye şöyle bir sistem kurulabilir; MSI'ın 1000 TL'ye belki daha ucuza Gaming Max plus diye sattığı 6 PCI-Express slotlu anakartından alınıp ikinci el uygun ucuz işlemci + RAM + 120 GB SSD + PSU derken altyapı 4000 TL'ye kadar çıkar. 27000 TL'ye 1660 Super ikinci el yaklaşık 5-6 tane sığar bilemedin 5 tane. Her biri 32 MH/s x 5= 160 MH/s. 160 MH'a binance günde 100-113 TL veriyor. Tabii bu TL cinsinden değil ethereum cinsinden olduğu için sürekli paylarda değişiklik olur bugün bakarsın 0.005 kazıyorsan günlük yarın bakarsın 0.006454 bilmem kaç kazarsın. 110 TL'yi 30 ile çarparsan aylık 3000 TL~ civarı para kalır eline. Elektrik masrafı ise tanesi 88-90~ Watt çeker. Diğer bileşenler neredeyse hiç kullanılmaz. Tanesi günde 1,50-1,90 TL elektrik getiriyor düz hesap 2 TL yapsak 5 tanesi 10 TL elektrik masrafı. Yine Ay'a vurduğumuz zaman 300 TL elektrik. Evet kazanç şu kötü durumda bile 3000 TL iken 300 TL elektrik masrafı geliyor. O elektrikten kâr yapamazsın diyen arkadaşı ciddiye almayın onun sıkıntısı var çoluk çocuk bilmediği işlere atlarsa olur böyle şeyler abisi. Ekran kartını illa sıfır alacağım diyorsa almasın yapmasın. Piyasada sıfır ekran kartı yok olanlarda ateş pahası. İkinci el temiz bulsa hatta mining'lisini bulsa bile ucuzdan 5200-5900 TL'ye alsın.