Neler Yeni

32.000 TL Mining PC Toplama

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Mining'e dair bilgisi olmayan cahil insanlar konuya toplanmış bile. En azından kazım myapıp elde edilen ethereumun çoğunu kenarda biriktirirse yükseldiği zaman çok kârı olacak. 32000 TL'ye şöyle bir sistem kurulabilir; MSI'ın 1000 TL'ye belki daha ucuza Gaming Max plus diye sattığı 6 PCI-Express slotlu anakartından alınıp ikinci el uygun ucuz işlemci + RAM + 120 GB SSD + PSU derken altyapı 4000 TL'ye kadar çıkar. 27000 TL'ye 1660 Super ikinci el yaklaşık 5-6 tane sığar bilemedin 5 tane. Her biri 32 MH/s x 5= 160 MH/s. 160 MH'a binance günde 100-113 TL veriyor. Tabii bu TL cinsinden değil ethereum cinsinden olduğu için sürekli paylarda değişiklik olur bugün bakarsın 0.005 kazıyorsan günlük yarın bakarsın 0.006454 bilmem kaç kazarsın. 110 TL'yi 30 ile çarparsan aylık 3000 TL~ civarı para kalır eline. Elektrik masrafı ise tanesi 88-90~ Watt çeker. Diğer bileşenler neredeyse hiç kullanılmaz. Tanesi günde 1,50-1,90 TL elektrik getiriyor düz hesap 2 TL yapsak 5 tanesi 10 TL elektrik masrafı. Yine Ay'a vurduğumuz zaman 300 TL elektrik. Evet kazanç şu kötü durumda bile 3000 TL iken 300 TL elektrik masrafı geliyor. O elektrikten kâr yapamazsın diyen arkadaşı ciddiye almayın onun sıkıntısı var çoluk çocuk bilmediği işlere atlarsa olur böyle şeyler abisi. Ekran kartını illa sıfır alacağım diyorsa almasın yapmasın. Piyasada sıfır ekran kartı yok olanlarda ateş pahası. İkinci el temiz bulsa hatta mining'lisini bulsa bile ucuzdan 5200-5900 TL'ye alsın.
Vallaha şuan 100 kazımın getirisi aylık 2.500 TL bile değil emin ol :/ Çok kötü bir süreç var hele ki bu gün iyice pert elektrik faturasını çıkarttın mı 2.000 TL bile kalmaz kazımcılar 2 gün daha bu şekil devam etsin durum vahim. İyice kötüleşiyor düşüyor anlamsızca.
Şimdi ben burada 100 mh/s kazımın getirisi aylık 2.500 TL bile olmadığını dile getirirken elektrik faturasını çıkarttıktan sonra 2.000 TL bile kalmayacağını dile getirirken. Kasa alacağını söyleyen bir kişiye 32k para verecek kişiye 100 mh/s kazım üzerinden bu bilgiyi verirken senin ona buna sallayıp ve benim yoruma gülüp 150 mh/s kazımın getirisi olarak 3.000 demen belli ediyor kaliteni ve yoruma gülüp 32k masraf bir kişinin anlık verilerle 2.500 TL cebine koyması çok mu güzel bir yatırım. Eğer sen zaten olacakların ihtimallerini biliyorsan zengin olmuşsundur. Ama gelip buraya 32.000 TL yatırım yap 3.000 TL Kazanırsın diye tavsiyede ve bilgi vermek hiç hoş değil. Ben bunu dile getirdim şuan anlamsız bu yatırım beklemekte fayda var sistemler kaçmıyor piyasa kaçmıyor. Bir ışığı görsün en azından kazımdan gelen miktar düzelsin alınır.

İnsanlarda para çok 32.000 TL yatırım yapıp 2.000 TL bile kazansa bile bu işe girecekler var. Sen yapmayacağın bir işi mantıksız bir işi pofpoflama bence kardeşim..

Barbara Gordon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
hehehehehe
Şimdi ben burada 100 mh/s kazımın getirisi aylık 2.500 TL bile olmadığını dile getirirken elektrik faturasını çıkarttıktan sonra 2.000 TL bile kalmayacağını dile getirirken. Kasa alacağını söyleyen bir kişiye 32k para verecek kişiye 100 mh/s kazım üzerinden bu bilgiyi verirken senin ona buna sallayıp ve benim yoruma gülüp 150 mh/s kazımın getirisi olarak 3.000 demen belli ediyor kaliteni ve yoruma gülüp 32k masraf bir kişinin anlık verilerle 2.500 TL cebine koyması çok mu güzel bir yatırım. Eğer sen zaten olacakların ihtimallerini biliyorsan zengin olmuşsundur. Ama gelip buraya 32.000 TL yatırım yap 3.000 TL Kazanırsın diye tavsiyede ve bilgi vermek hiç hoş değil. Ben bunu dile getirdim şuan anlamsız bu yatırım beklemekte fayda var sistemler kaçmıyor piyasa kaçmıyor. Bir ışığı görsün en azından kazımdan gelen miktar düzelsin alınır.

İnsanlarda para çok 32.000 TL yatırım yapıp 2.000 TL bile kazansa bile bu işe girecekler var. Sen yapmayacağın bir işi mantıksız bir işi pofpoflama bence kardeşim..
Geleceğe dönük olarak iyi bir yatırım. Senin gibi çoluk çocuk anlamaz. Paylar ileride artabilir, ethereum artabilir. Bu bir yatırım sen anlamazsın.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Geleceğe dönük olarak iyi bir yatırım. Senin gibi çoluk çocuk anlamaz. Paylar ileride artabilir, ethereum artabilir. Bu bir yatırım sen anlamazsın.
Ben adam akıllı bilgi verdiğimi düşünüyorum 32k'lık bir kasa alınacak ise 100mh/s bir kazımda elektrik faturasını çıkardığında 2.000 TL cebine kalıyor gibi. 32k verip 2.000 TL kazanacağına direk parayı yatırsa daha iyi kazanır sende zaten gelip 150mh/s 3.000 kazanıyor dedin ben benim dediklerimde yanlış bilgi görmüyorum bence fazla çoluk çocuk muhabbetine girme. Benden farklı bilgi verdiğin bilgi yok. Benden farklı bir bilgi vermemişken benim yorumlara gülüp kazanç olarak beni desteklemen tam çocuk işi..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neymiş geleceğe dönük yatırım imiş filan fistan 32k gitsin o zaman direk girsin bak dün girseydi bu gün o 32k 40k olurdu hey gidi hey kimlerle uğraşıyoruz ya. Kasa almayı bu dönemde destekleyeceğine deseydin o zaman çok bilgilisin ya direk gir piyasaya 32k 2 günde 50k olur kazımla 6 ay uğraşma deseydin çok bilmiş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,438
Üyeler
167,656
Son üye
kaan066
Top Bottom