Öneri 32 (2×16) DDR4 ram önerisi

Thadox

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
701
Elimdekileri satıp F/P 32 GB ram almak istiyorum.

Sistem imzada. GTA 5, RDR2 vs. oynarken bile bazen ram kullanımı %80'lere geliyor ve ben bu sistemle GTA 6 da oynamak istiyorum.

Elimdekileri satıp F/P 32 GB ram almak istiyorum.

Sistem imzada. GTA 5, RDR2 vs. oynarken bile bazen ram kullanımı %80'lere geliyor ve ben bu sistemle GTA 6 da oynamak istiyorum.

Öneri için teşekkür ederim. Renksiz bir şeyler önerebilir misin? Ben sistemi kırmızı renkte kullanıyorum bu sırıtır.

Bir de siz de bakabilir misiniz bi @RevDeisDou? Hem yeni ram önerisi için hem de elimde ki ramlerin çipi nasıl iyi mi? Eğer iyiyse satarken özellikle belirteyim ki elden hızlı çıksınlar.

1747812302179.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesela bu nasıldır? Teknik özelliği hakkında çok bilgim yokta böyle siyah renkli ve şekli düz olan yani düşük profil bir ram olsa daha hoş olur diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Güzel bellekler hocam kaçırma derim.
RGB olduğu için pek ilgimi çekmedi de bu nasıl sizce içinden hangi çip çıkıyor biliyor musunuz?

RGB olduğu için pek ilgimi çekmedi de bu nasıl sizce içinden hangi çip çıkıyor biliyor musunuz?

Specslerinde hangi çip olduğu yazmıyor ama bu bellekleri alabilirsin. İki nesildir Xpg kullanıyorum ve memnunum.

Geri