32 inç 2k 180 hz monitör önerisi ACİLL!!

frkntk

80+
Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar yeni sistem topluyorum henüz kasa belli değil ama 40.000 45.000 tl arası olcak bu kasa için monitör arıyorum çoğunlukla ps ve hikayeli oyun oynadığım için 32 inç(curved) 2k 180 hz bütçem 10.000 tl yardımlarınızı bekliyorum

Arkadaşlar yeni sistem topluyorum henüz kasa belli değil ama 40.000 45.000 tl arası olcak bu kasa için monitör arıyorum çoğunlukla ps ve hikayeli oyun oynadığım için 32 inç(curved) 2k 180 hz bütçem 10.000 tl yardımlarınızı bekliyorum
Bence 27 inc alın hocam o bile büyük geliyir insana ama sen bilirsin

Birkaç monitöre baktım biri

Aryond A32 V2

Bu monitör için ghostling sorunu çok fazla dediler fakat biride yorumlarda vol2 de düzeltildi dedi sizce değer mi monster olmasına rağmen diğeride

SAMSUNG ODYSEY G5 2K 32 İNÇ CURVED 180 HZ
bu da genel anlamda çom eleştirilmiç sadece 10 günüm var lütfen yardım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abi evde tek ben kullanmıcam film dizi çok izlenir ayrıyeten kurgu işi falanda var ama eğer önerebileceğin bir monitör varsa duymak isterim

Birkaç monitöre baktım biri

Aryond A32 V2

Bu monitör için ghostling sorunu çok fazla dediler fakat biride yorumlarda vol2 de düzeltildi dedi sizce değer mi monster olmasına rağmen diğeride

SAMSUNG ODYSEY G5 2K 32 İNÇ CURVED 180 HZ
bu da genel anlamda çom eleştirilmiç sadece 10 günüm var lütfen yardım

Abi evde tek ben kullanmıcam film dizi çok izlenir ayrıyeten kurgu işi falanda var ama eğer önerebileceğin bir monitör varsa duymak isterim
Aryond alın hocam ben monster kullanıykrum çoğu aksesuarımı ve memnunum bir sorun olursada garantiye yollamasi çok kolay

Sadece Hikayeli Oyun Oynuyorsan Hocam Tavsiyem Bunlar Yönünde Olur .

İsteğe Bağlı 32 / 43 İnç Ürünler .

Eğer Hz Değeri Yüksek Olsun 2K Monitör Olsun Gibisinde Düşünyorsanda .

Tek Bir Tavsiyem Olur Oda Bunu Alman Yönünde Olur .

Kanka valo falanda oynuyorum ama öyle çok rekabetçi değil gold elo da keyfi oynuyorum ama valo oynarken de hz den dolayı üzmesini istemem

Teşekkür ediyorum hocam en azından 165 hz den aşağı olmasa iyi olur ondan dolayo 2.linke baktım bütçemi biraz aşırıyor ama araştırmaya devam edeceğim

Teşekkür ediyorum hocam en azından 165 hz den aşağı olmasa iyi olur ondan dolayo 2.linke baktım bütçemi biraz aşırıyor ama araştırmaya devam edeceğim
Bütçeni Biraz Aştığının Farkındayım Ama Doğru Düzgün Bir Ürün Alıyorsun Sonuçta Tavsiyem Alacaksan O Monitörü Alman Yönünde Olacaktır .

En Kötü G5 Modelini Alabilirsin Yinede .

Bütçeni Biraz Aştığının Farkındayım Ama Doğru Düzgün Bir Ürün Alıyorsun Sonuçta Tavsiyem Alacaksan O Monitörü Alman Yönünde Olacaktır .

En Kötü G5 Modelini Alabilirsin Yinede .
Birde markayı biliyorum ama monster gibi adı çıkmış bir marka değil demi ilk dega sistem topluylorum çoğu markaya yabancıyım birde g5 modeli hakkında herkes çok farklı şeyler diyo kimisi çok memnun kimisi ise hayal kırıklığı diyor siz ne dersiniz

Birde markayı biliyorum ama monster gibi adı çıkmış bir marka değil demi ilk dega sistem topluylorum çoğu markaya yabancıyım birde g5 modeli hakkında herkes çok farklı şeyler diyo kimisi çok memnun kimisi ise hayal kırıklığı diyor siz ne dersiniz
Hangi Markayı Bilmiyorsun ?

DELL Mi ? :)

Eğer DELL Gibi Köklü Bir Markayı Bilmeyip Monster Gibi Markayı Biliyorsan Ne Diyebilirimki Hocam Ben Buna :kizginpeepo:

Geri