ÖmerS
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 333
temuda muhattap olacağın adam yok ama bunun sahibi instagram sayfası var hemen cevaplıyor ilgili birisiTeslimat süresi ortalama 10 gün şahsen temu ile aynı duruma geliyor
temuda muhattap olacağın adam yok ama bunun sahibi instagram sayfası var hemen cevaplıyor ilgili birisiTeslimat süresi ortalama 10 gün şahsen temu ile aynı duruma geliyor
Sanırım bunu alıcaz ama idare eder demişsin hangi kötü yanları var![]()
Exem Shop
Merhaba! Biz exemshop.com. Misyonumuz, müşterilerimize yüksek kaliteli ürünler sunarken mükemmel müşteri hizmeti sağlamaktır.Kolay arayüzlü web sitemiz,güvenli ödeme platformumuz ve kaliteli ürünlerimizle müşterilerimize elimizden geldiğince iyi hizmet sunmaya çalışıyoruz.exemshop.com
Ben kullanıyorum idare eder istagram sayfasıda var
Valla bende de G8 var ama smart olmayanı. Skydimo, Windows ekranindaki görüntülere göre ışık veriyor. Yani muhtemelen smart monitörde görüntü vermez.Hangisini almak daha iyi ve güvenilir olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bilginiz vardır arkadaşımla alacağız Samsung g8 Smart monitörümüz var pc kapalıyken de ışıkları aktif hale getirebilir miyiz monitörün arkasındaki USBler ile
Exem shopdaki ürün skydimo. Benim konumdaki ve kullandigim ürün.Sanırım bunu alıcaz ama idare eder demişsin hangi kötü yanları var
Hocam o zaman exemden alalım biz, çok önceden teraryumsakarya diye bi siteden almıştım aşırı hoşuma gitmişti 0 gecikme vardı ama artık bulamıyorum umarım exemdeki de güzeldir gecikmesi yokturValla bende de G8 var ama smart olmayanı. Skydimo, Windows ekranindaki görüntülere göre ışık veriyor. Yani muhtemelen smart monitörde görüntü vermez.
Sen TV için üretilen govee marka ambilight almalısın.
Exem shopdaki ürün skydimo. Benim konumdaki ve kullandigim ürün.
1 sene önce yüzde 60 gümrük vergisi gelmeden önce aliexpress'den almak avantajliydi. Ama şimdi exem shop daha ucuza geliyor. Çok az gecikmesi var. Philips ambilight TV kadar iyi çalışmıyor ama kötü de değil. Ambilight hiç kullanmamış kişilere iyi bile gelebilir.
Odyssey OLED G9 LS49DG912 bu model için hangisini önerirsiniz? goove lere bakıyorum ben. Gecikme olmayan bir model olursa daha iyi olur.Valla bende de G8 var ama smart olmayanı. Skydimo, Windows ekranindaki görüntülere göre ışık veriyor. Yani muhtemelen smart monitörde görüntü vermez.
Sen TV için üretilen govee marka ambilight almalısın.
Exem shopdaki ürün skydimo. Benim konumdaki ve kullandigim ürün.
1 sene önce yüzde 60 gümrük vergisi gelmeden önce aliexpress'den almak avantajliydi. Ama şimdi exem shop daha ucuza geliyor. Çok az gecikmesi var. Philips ambilight TV kadar iyi çalışmıyor ama kötü de değil. Ambilight hiç kullanmamış kişilere iyi bile gelebilir.
Goove kullanmadım gecikmesi hakkında bilgim yok. Skydimo bir tık geriden geliyor.Odyssey OLED G9 LS49DG912 bu model için hangisini önerirsiniz? goove lere bakıyorum ben. Gecikme olmayan bir model olursa daha iyi olur.
şu skydimo dedikleri exemin sattığı ürün mü?Goove kullanmadım gecikmesi hakkında bilgim yok. Skydimo bir tık geriden geliyor.
Evet.şu skydimo dedikleri exemin sattığı ürün mü?