Neler Yeni

320.000 TL Araba Önerisi?

rıza baba

80+ Bronze

Hyper_Dream

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkan KABLAN
İlgilendiği Kategoriler
laptop, mouse, klavye, oyun, masaüstü pv
biz şuanki arabamızı hem lpg hemde benzinli olarak kullandık
(araba eski deil yeni kasa toyota)
benzini araba su gibi yakıyor tabi buda bizim cebimizden çıkıyor o yüzden lpg taktıracağız yoksa benzine para yetiştiremeyiz

rıza baba

80+ Bronze
benzini araba su gibi yakıyor tabi buda bizim cebimizden çıkıyor o yüzden lpg taktıracağız yoksa benzine para yetiştiremeyiz
toyota nasıl çok yakabilir toyota supra mı? :D

Hyper_Dream

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkan KABLAN
İlgilendiği Kategoriler

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Madem bunları biliyorsun neden lpg mi taktırcak diyorsun bak bende çalışıyorum bir şirketim var şuan çok gelişmiş değilim ama bende yoğun çalışıyorum bazen uyumadığım oluyor ilden ile gitmek zorunda oluyorum ben bile iyi kazanırken çok yaktığı için 300 bin TL lik araca lpg taktırdım millet benden daha az kazanıyor ona rahmen birde lpg mi taktırmıcak aylık kazancım doktordan fazla benim . O yüzden ileride anlarsın dedim 1 kere araç almadın alamadın bu beni ilgilendirmez bu nasıl bir his bilmiyorsun .
Senin şirketin var belki 20 30 yaşındasın peki benim yaşımı biliyor musun? 10 yaşımdan beri hem okuyup hem çalıştım ben paranın da nasıl kazanıldığını biliyorum bana önce bebesin araba sürmeyi daha bile bilmiyorsun diyorsun sonra hemen konu değiştiriyosun. 320 bin tl bir anda çıkartıp verecek adam benzini de koyar diye umuyorum ki söylüyorum. Zaten ülkemizin mazotu benzini kötü sonra her 20 30 binde (her araba değil belli kmyi geçen çoğu araba) bujisi osu busu çıkıyor. Ki lpg takılan fordlar opellerde kanser motoruyla meşhur . Ben hiç tucsona lpg takanı görmedim olabilir ama bu contanında kapağında motorunda ömrünü azaltıyor bu kanıtlanmış gerek yok bence. En son 4 sene önce palioya bindik lpgli daha ardı sıra asla benzinli araba da denk gelmedi gelse de satmak için anca alırlar .

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Bu benim kullandığım araba çok mükemmel bende 4x2 var ben uludağa yaz lastiği ile çıktım sen düşün güçlü makina 4x2 sinde turbo yok o yüzde 230 yapabildim ama bu 4x4lerde var turbo iyi de hızlanır sen diğer kişilere bakma sedan öneriyorlar .
çoğu önerilen araba bunun kadar iyi değil hem tasarımı çok güzel hemde performansı

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
1.6 mı?

TEŞKİLAT

80+ Silver
Sıfır araba da minik çizikler olunca bile adamın canı sıkılıyor geçen komşu bomboş yolda sürtmüş aradı özür diledi fakat şimdi boyatsan bir türlü rütuş yaptırsan bir türlü bence en iyisi 2.El'den Passat 1.5 TSI Bussiness DSG (MAX 10-20.000'de) bir araba almak.

IMG_0699.JPG

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
toyota nasıl çok yakabilir toyota supra mı? :D
Ülkemiz benzin mazot fiyatları nedenli yakıyor. Bizim 1.6td passat var ki düşeş geldi . Herkes az yakar diyor ama 75 kuruş yakıyor. Az yaksın diyebileceğin minimum araba 1.3 linea ne diyim. Quasqai falan 1.5 dizel renault motoru var zaten ama onda da kasa gene ağır kalıyor o da yakacak yani. Çok az yaksın falan demek için gaz pedalının altına yumurta koymak lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıfır araba da minik çizikler olunca bile adamın canı sıkılıyor geçen komşu bomboş yolda sürtmüş aradı özür diledi fakat şimdi boyatsan bir türlü rütuş yaptırsan bir türlü bence en iyisi 2.El'den Passat 1.5 TSI Bussiness DSG (MAX 10-20.000'de) bir araba almak.

Alıntıyı görüntüle
Serviste geçen gün çatlağa 2000tl fiyat çekmişler servise giderseniz gene bir 2 3 k çekerler rötüş yaptırın . Çelik rötüşü yapanlar var onlar yapar

Hyper_Dream

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkan KABLAN
İlgilendiği Kategoriler
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hakkı Erdem Elieyioğlu
1.5 turbo civic sedan bakin 2020 veya 2021 bide fabrika cikisli 1.6 tupluleri var ama onlardan fazla perfonmas bekleme ama yakitta tasaruf cok var performans istiyosan 1.5turbo benzinli alin sedan otamatik

TEŞKİLAT

80+ Silver
Serviste geçen gün çatlağa 2000tl fiyat çekmişler servise giderseniz gene bir 2 3 k çekerler rötüş yaptırın . Çelik rötüşü yapanlar var onlar yapar
Servis'te tampon komple sökülüp boyanacak bir de servis hasar kaydı işlenecek dediler hiç işimize gelmedi tabi para önemli değil karşı taraf karşılıyor büyük ihtimalle rötuş yaptıracağız.

Hyper_Dream

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkan KABLAN
İlgilendiği Kategoriler
sizce honda civic 2022 de türkiyeye gelirmi yeni kasası

Top Bottom