Neler Yeni

320.000 TL Araba Önerisi?

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
artık dizel araba almak çok mantıklı değil bence yerinizde olsam benzinli arabalara yönelirim

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
sizce honda civic 2022 de türkiyeye gelirmi yeni kasası
Ülkemizde honda üretimi durduruldu fabrika kapandı . Fiyatların artacağı kesin pahalı olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

artık dizel araba almak çok mantıklı değil bence yerinizde olsam benzinli arabalara yönelirim
Neden ? Enjektör pompa ister iste ister isteme 200.000 kmye kadar her türlü bir kez açılıyor o da mazot kaynaklı . Ben dışında bir sorun göremiyorum az yakıyor zaten amaç bu

TALHA MURAT

80+ Silver
Ülkemizde honda üretimi durduruldu fabrika kapandı . Fiyatların artacağı kesin pahalı olur

Neden ? Enjektör pompa ister iste ister isteme 200.000 kmye kadar her türlü bir kez açılıyor o da mazot kaynaklı . Ben dışında bir sorun göremiyorum az yakıyor zaten amaç bu
Az yakıyor ama doğaya zararlı ama mazotlu araçların tek iyi yanı patlama olasılığı yok yanma olasılığıda.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Az yakıyor ama doğaya zararlı ama mazotlu araçların tek iyi yanı patlama olasılığı yok yanma olasılığıda.
Adblueli araçlar arttı artık adblue olan modeller seçilebilir.

Zaten salınım fazlaysa egsoz muaynesinden geçmiyor

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet

Benzinli araç ile dizel araç arasında en kötü 15-20 bin tl kadar fark oluyor(dizel daha pahalı) şuan benzin ile dizel arasında 50 kuruş kadar fark var.
siz bu 15-20 bin tl'yi dizel araç almak yerine benzinli araç alırsanız daha iyi olur çünkü alıcağınız fazla parayla yaklaşık 30.000km'lik yol gidilebilir.
Zaten biliyorsunuzdur benzinli araçların masrafı dizele göre daha ucuzdur bu yöndende artısı var.Performans konusundan hiç bahsetmeye bile gerek yok.Bunlar yeterli sebeplerdir.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Benzinli araç ile dizel araç arasında en kötü 15-20 bin TL kadar fark oluyor(dizel daha pahalı) şuan benzin ile dizel arasında 50 kuruş kadar fark var.
siz bu 15-20 bin TL'yi dizel araç almak yerine benzinli araç alırsanız daha iyi olur çünkü alıcağınız fazla parayla yaklaşık 30.000km'lik yol gidilebilir.
Zaten biliyorsunuzdur benzinli araçların masrafı dizele göre daha ucuzdur bu yöndende artısı var.Performans konusundan hiç bahsetmeye bile gerek yok.Bunlar yeterli sebeplerdir.
Yani evet bunlarda haklısın ama uzun vadede dizel araba az yakıyor bu kesin . İki araba düşün biri dizel biri benzinli ikiside tekliyor desen dizelde sök babam sök pompa enjektör olmadı kodla bi ton iş benzinlide git buji buji kablosu dene büyük ihtimal düzeliyor olmadı onda da enjektör söküyorsun zaten ama daha az masraf çıkıyor . Lpg kapalı otopark sıkıntısı çekiyordu yasak kaldırıldı bence de mantıklı fakat gene de az yakmış oluyor .

The GodFather

80+ Silver
O kadar para var ve alacağın arabayı bilmiyorsan fazla yorma kendini

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,693
İsim
Yavuz
Sorunsuz az yakan bi araba istiyorsan Honda Civic öneririm lpg li. Sıfırı 260 bin şuan.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
büyük ihtimalle duymamışsındır ama gayet güzel bir arabadır hem güçlü hem konforlu biraz araştır istersen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,726
Üyeler
161,743
Son üye
sorusorma
Top Bottom