320.000 TL Araba Önerisi?

1.5 turbo civic sedan bakin 2020 veya 2021 bide fabrika cikisli 1.6 tupluleri var ama onlardan fazla perfonmas bekleme ama yakitta tasaruf cok var performans istiyosan 1.5turbo alin sedan otamatik
320 bin tl verip honda almak mı? Az yaksın istiyolar dizel araba bakmalılar

320 bin TL verip honda almak mı? Az yaksın istiyolar dizel araba bakmalılar
Niye fıstık gibi araba hondanin dizelini bulabilirsen en az yakan dizel motor hondanin mototru ortlama 3.4 125bg tam otomatik 300de tork var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Niye fıstık gibi araba hondanin dizelini bulabilirsen en az yakan dizel motor hondanin mototru ortlama 3.4 125bg tam otomatik 300de tork var
Ortlama 3.4 yakiyo internettende bakabilirsin

3.4 derken ?

İmkansız bu 4.5-6 falan yakar.

Performans istiyosan 1.5turbo benzinli tavsiye edeeim hizlanmasi cok iyi

Servis'te tampon komple sökülüp boyanacak bir de servis hasar kaydı işlenecek dediler hiç işimize gelmedi tabi para önemli değil karşı taraf karşılıyor büyük ihtimalle rötuş yaptıracağız.
Merak ettirici diyeceğim de bunlar para almak için . Bunun nesi için tamponu sökücekler acaba . Sigortadan yapılacak yani hasar kaydı işlenecek de gene ne için tamponu sökecekler merak ediyorum. Sigortadan yaptırırsanızda sigortanız bozulacak örnek vereyim eniştem servis aracıyla kaza yaptı (crafter en uzun kasa ) saol ön çamurluktan sol arka çamurluk 2.koltuğa kadar falan işte normalde sigorta 1,800 müş bozarsa 4500 ödeyecek 3 sene

Merak ettirici diyeceğim de bunlar para almak için . Bunun nesi için tamponu sökücekler acaba . Sigortadan yapılacak yani hasar kaydı işlenecek de gene ne için tamponu sökecekler merak ediyorum. Sigortadan yaptırırsanızda sigortanız bozulacak örnek vereyim eniştem servis aracıyla kaza yaptı (crafter en uzun kasa ) saol ön çamurluktan sol arka çamurluk 2.koltuğa kadar falan işte normalde sigorta 1,800 müş bozarsa 4500 ödeyecek 3 sene
Servis lokal boya uygulayamıyoruz diyor sorun bu o yüzden tamponu söküp tamamen boyayacaklarmış çok saçma diğer sanayideki ustalar o krom çıtadan itibaren lokal boyansa yeter diyor biz de rötüş mu yaptırsak yok sa lokal sadece o bölgeyi mi boyatsak diye düşünüyoruz.

IMG_0655.JPG

Internetten bakabilirsi imkansiz degil
Merak ettim 3,4 yaktıran kişi gaz pedalının altına yumurta mı koymuş?

Servis lokal boya uygulayamıyoruz diyor sorun bu o yüzden tamponu söküp tamamen boyayacaklarmış çok saçma diğer sanayideki ustalar o krom çıtadan itibaren lokal boyansa yeter diyor biz de rötüş mu yaptırsak yok sa lokal sadece o bölgeyi mi boyatsak diye düşünüyoruz.
Bende çalışıyorum dedim zaten babamın yanında . Aile müessesi diyeyim babam eniştem falan var yani kendi yerimiz. Gerçek diyorum babam kaportacı şöyle bir araba gelse tamponu sökmeyi bırak çita harici hiç bir şey sökmez. Onlar abartıyor

20200911_230910.jpg

Şu servise gitse ne diyecekler acaba merak ettim. Babam bunu boyasız yaptı

Videoyu detaylı izle teknik veriler diyor bak . O teknik verilerib çoğu test alanında dynoda yapılıyor. Yapılan testlerde tek kişi oluyor araba boş oluyor sıfır oluyor lastik sıfır oluyor bunları da say. HEpsinin şaşma payı oluyor illa ki

Geri