Monitör açık mı? Veya sinyal yok yazıyor mu? HDMI veya DP kablosunu bağladın mı?Bilgisayar topladım ve eve getireli 1 saat oldu, tüm kabloları taktım ve başlatınca klavye ve mousen ışıkları yanıyor fakat görüntü gelmiyor. Ne yapabilirim?
Monitör açık mavi ışığı yanıp sönüyor. Kabloları da bağladım fakat sinyal yok da yazmıyor.Monitör açık mı? Veya sinyal yok yazıyor mu? HDMI veya DP kablosunu bağladın mı?
Onu nasıl yapacağım?Kabloyu anakarta değilde ekran kartındaki çıkışlara bağla
monitörden kaynak seçebiliyor musun?Monitör açık mavi ışığı yanıp sönüyor. Kabloları da bağladım fakat sinyal yok da yazmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Onu nasıl yapacağım?
hayır seçemiyorummonitörden kaynak seçebiliyor musun?
hdmi
dp
vga gibi seçenekler olmalı
Hocam ya monitörünüz kapalıdır ya da ekran kartına değil anakarta bağlamışsınızdırhayır seçemiyorum
Şu an kablo nerede fotoğrafını atabilirsin ben sana yardımcı olurumMonitör açık mavi ışığı yanıp sönüyor. Kabloları da bağladım fakat sinyal yok da yazmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Onu nasıl yapacağım?
ekran kartına nasıl bağlayacağım yardımcı olur musunuz?Hocam ya monitörünüz kapalıdır ya da ekran kartına değil anakarta bağlamışsınızdır
Hocam kasanın arkasının fotoğrafını atar mısınızekran kartına nasıl bağlayacağım yardımcı olur musunuz?
Şu an kablo nerede fotoğrafını atabilirsin ben sana yardımcı olurum
başka bir kablo yok mu?Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu şekildeydi tabii diğer her şey de bağlıydı