Hocam kit olmayan ramler önermeyin AM5 soket ram konusunda çok hassas.
6000tl civarı bütçem var 32gb ddr5 ram önerir misiniz?
hocam kiti de aynı şey tek farkı 2 tane satılması ram yine aynı ram bu modelde , kendim öyle aldım kullandım problem yok.Hocam kit olmayan ramler önermeyin AM5 soket ram konusunda çok hassas.
![]()
Lexar Ares RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 INTEL XMP 3.0 – AMD EXPO DDR5 Siyah Ram (LD5BU016G-R6000GDLA) - idefix
Lexar Ares RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 INTEL XMP 3.0 – AMD EXPO DDR5 Siyah Ram (LD5BU016G-R6000GDLA) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Desktop (Masaüstü) Bellek Ram ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Kitler o şekilde olmaz. Aynı ürettim hattından arka arkaya seri numaralandırılan ürünlerdir. O yüzden kit deniyor. Sizin problem yaşamamanız yaşanmıyor anlamına gelmez. Problem yaşayan çok kullanıcı var.hocam kiti de aynı şey tek farkı 2 tane satılması ram yine aynı ram bu modelde , kendim öyle aldım kullandım problem yok.
Bu ram nasıldır bir sorun yaşarmıyım bide hiç idefixten almadım bir sorun yaşarmıyımHocam kit olmayan ramler önermeyin AM5 soket ram konusunda çok hassas.
![]()
Lexar Ares RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 INTEL XMP 3.0 – AMD EXPO DDR5 Siyah Ram (LD5BU016G-R6000GDLA) - idefix
Lexar Ares RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 INTEL XMP 3.0 – AMD EXPO DDR5 Siyah Ram (LD5BU016G-R6000GDLA) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Desktop (Masaüstü) Bellek Ram ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Satıcısı gaming.gen sorun yaşamazsın.Bu ram nasıldır bir sorun yaşarmıyım bide hiç idefixten almadım bir sorun yaşarmıyım
ben genelleme yapmıyorum bu ram için geçerliKitler o şekilde olmaz. Aynı ürettim hattından arka arkaya seri numaralandırılan ürünlerdir. O yüzden kit deniyor. Sizin problem yaşamamanız yaşanmıyor anlamına gelmez. Problem yaşayan çok kullanıcı var.
EXPO ile çok sorun yaşayan var xmp'si çok düzgün çalışıyor aslında. Ben bunu önermekten vazgeçtim hocam. İstersen biraz araştır ne dediğimi anlarsın.ben genelleme yapmıyorum bu ram için geçerli
https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...l30-pvv532g600c30k-ddr5-fiyati,690675232.html neyse kiti de varmış stokta![]()
önerdiğim çoğu kişi sorun yaşamadı belki ana kart uyumluluğu ile problem olabilir kendim b650 s2h çöpü ile kullanıyordum onda bile sorun yapmadıEXPO ile çok sorun yaşayan var xmp'si çok düzgün çalışıyor aslında. Ben bunu önermekten vazgeçtim hocam. İstersen biraz araştır ne dediğimi anlarsın.
Hocam expodan falan çok anlamıyorumda ares ramlarde abkartta falan sorun yaşamam değilmiEXPO ile çok sorun yaşayan var xmp'si çok düzgün çalışıyor aslında. Ben bunu önermekten vazgeçtim hocam. İstersen biraz araştır ne dediğimi anlarsın.
Bende arkadaşlarıma viper aldım aldırdım hiçbiri sorun yaşamadı ama yaşayan çok kullanıcı da var. Benim midem bulanınca bulanıyor.önerdiğim çoğu kişi sorun yaşamadı belki ana kart uyumluluğu ile problem olabilir kendim b650 s2h çöpü ile kullanıyordum onda bile sorun yapmadıaraştırıp bakarım tabii ki teşekkürler.
Yaşamazsın. Alıp takacasın BIOS girip EXPO aktif edeceksin. Bütün alacağım ramler için geçerli bu durum.Hocam expodan falan çok anlamıyorumda ares ramlarde abkartta falan sorun yaşamam değilmi
bende bir tık öyleyim bu gidişle hiç bir şey alamayacağım XDBende arkadaşlarıma viper aldım aldırdım hiçbiri sorun yaşamadı ama yaşayan çok kullanıcı da var. Benim midem bulanınca bulanıyor.
Yaşamazsın. Alıp takacasın BIOS girip EXPO aktif edeceksin. Bütün alacağım ramler için geçerli bu durum.