Neler Yeni

Öneri 32GB ucuz micro sd kart önerisi

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Mustafa Mete
Bütçe
350
Merhaba tabletimin hafızası yetmiyor artık o yüzden 32gb micro sd kart alacağım çok param yok böyle güzel kaliteli micro sd kart arıyorum önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

Tablet: samsung tab 3 lite sm-t111 nq

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Mustafa Mete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizin dediğiniz şöyle oluyor hocam:

Benim attığım micro sd kart yani size uyar muhtemelen.
Siz yanlış anladınız şimdi ben diyorum sizin gönderdiğiniz büyük değilmi benim bildiğim kadarıyla şöyle olmuyormu tablet telefon için? yanlışsam düzeltin.

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Mustafa Mete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır hocam bilgisayar için değil benim attığım, micro sd kart. Büyük değil yani adı üstünde "micro sd"
Hocam ben diyorumki şimdi sizin attığınız (ilk attığınız) siyah karemsi değilmi bizim evdede ondan var kocaman o bilgisayarların bir girişi varya ona takılıyor denedim onun tablete girme ihtimali yok. inşallah yanlış bilmiyorumdur yanlış biliyorsam özür dilerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır hocam bilgisayar için değil benim attığım, micro sd kart. Büyük değil yani adı üstünde "micro sd"
Hocam ben diyorumki şimdi sizin attığınız (ilk attığınız) siyah karemsi değilmi bizim evdede ondan var kocaman o bilgisayarların bir girişi varya ona takılıyor denedim onun tablete girme ihtimali yok. inşallah yanlış bilmiyorumdur yanlış biliyorsam özür dilerim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,231
Üyeler
165,784
Son üye
nona4X
Top Bottom