Bu büyük olanlar bilgisayar için değilmi benim bildiğim kadarıyla tablet telefon için küçük oluyor.Yükleniyor...
www.akakce.com
Bu büyük kasalı olanlar bilgisayar için değilmi benim bilgdiğim kadarıyla tablet telefon için küçük oluyor.
Yanlışsam düzeltin bu konularda çok cahilim.
Siz yanlış anladınız şimdi ben diyorum sizin gönderdiğiniz büyük değilmi benim bildiğim kadarıyla şöyle olmuyormu tablet telefon için? yanlışsam düzeltin.Sizin dediğiniz şöyle oluyor hocam:
Benim attığım micro sd kart yani size uyar muhtemelen.
Siz yanlış anladınız şimdi ben diyorum sizin gönderdiğiniz büyük değilmi benim bildiğim kadarıyla şöyle olmuyormu tablet telefon için? yanlışsam düzeltin.
Yükleniyor...
www.hepsiburada.com
Hocam ben diyorumki şimdi sizin attığınız (ilk attığınız) siyah karemsi değilmi bizim evdede ondan var kocaman o bilgisayarların bir girişi varya ona takılıyor denedim onun tablete girme ihtimali yok. inşallah yanlış bilmiyorumdur yanlış biliyorsam özür dilerim.Hayır hocam bilgisayar için değil benim attığım, micro sd kart. Büyük değil yani adı üstünde "micro sd"
Hocam ben diyorumki şimdi sizin attığınız (ilk attığınız) siyah karemsi değilmi bizim evdede ondan var kocaman o bilgisayarların bir girişi varya ona takılıyor denedim onun tablete girme ihtimali yok. inşallah yanlış bilmiyorumdur yanlış biliyorsam özür dilerim.Hayır hocam bilgisayar için değil benim attığım, micro sd kart. Büyük değil yani adı üstünde "micro sd"
Ben 123 TL'ye kioxa 64gb microSD aldım geçen hafta amazondan aktif olarak kullanıyorum şuan.Merhaba tabletimin hafızası yetmiyor artık o yüzden 32gb micro sd kart alacağım çok param yok böyle güzel kaliteli micro sd kart arıyorum önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
Tablet: samsung tab 3 lite sm-t111 nq