❌İndirim Bitti! 32X32 Pixel Led Ekran 876₺!

Arda Fisher

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
614
Ürün, Trendyol Plus’a özel olarak 876₺. Plus üyeliğiniz yoksa (benim yoktu), 75 TL’ye alarak indirimi bu şekilde elde edebiliyorsunuz. Bu durumda yine de oldukça kârlı oluyor.

Resimlerde 16x16 LED ekran gibi görünse de; yorumlar, satıcının açıklaması ve soru-cevap kısmındaki bilgilerden ürünün aslında 32x32 olduğunu anlıyoruz. Şu anda 16x16 LED paneller bile yaklaşık 1200₺ civarında olduğu için bu fırsatı kaçırmamanızı öneririm.

Ayrıca peşin fiyatına 3 taksit imkânı bulunuyor ve satıcının kendi kuponu da mevcut.

STOK BİTTİ.

Son düzenleme:
Fiyatı güzel düşmüş ama alacak olanların bilgisi olsun renk canlılığı hiç tatmin edici değil
Ürünü kullandıysanız ve eğer fotoğrafı varsa merak edenler için mesela ben :D atar mısınız çok büyük yardımı dokunur.

Ürünü kullandıysanız ve eğer fotoğrafı varsa merak edenler için mesela ben :D atar mısınız çok büyük yardımı dokunur.
Ürünü kullandım ancak renk canlılığını beğenmediğim için iade ettim. Eğer bu sizin için sorun değilse, cihazın içinde çok sayıda GIF ve görsel modu bulunuyor. Ayrıca kendiniz de kişiselleştirebilir; kayan yazı, sabit yazı gibi özellikleri kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra kronometre, saat, alarm ve günlük aktivite gibi işlerinizi ayarlayabileceğiniz modlar da mevcut.

Ürün, Trendyol Plus’a özel olarak 876₺. Plus üyeliğiniz yoksa (benim yoktu), 75 TL’ye alarak indirimi bu şekilde elde edebiliyorsunuz. Bu durumda yine de oldukça kârlı oluyor.

Resimlerde 16x16 LED ekran gibi görünse de; yorumlar, satıcının açıklaması ve soru-cevap kısmındaki bilgilerden ürünün aslında 32x32 olduğunu anlıyoruz. Şu anda 16x16 LED paneller bile yaklaşık 1200₺ civarında olduğu için bu fırsatı kaçırmamanızı öneririm.

Ayrıca peşin fiyatına 3 taksit imkânı bulunuyor ve satıcının kendi kuponu da mevcut.

Eğer ürün buysa fena değil gibi.
Aldık bakem gelince yazarım.

Bende heyecanla bekliyorum bence parlaklık az olsa bile bu fiyata 32x32 inanılmaz çünkü temuda bile 1300₺ ye geliyodu
Satıcı takip et kuponu var 50₺. Onunla daha ucuza geliyor.

Bitmiş

STOK BİTTİ.

32x32 dediğin için aldım. Umarım öyledir

STOK BİTTİ.

kaçırdık :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,577
Üyeler
190,934
Son üye
Emircanw
Geri