Ben 2 yıl önce kullanıyordum oynatıyordu rahat şuan bilmiyorum ama bence oynarsın yine 90 100 fpsAPU sistem topluyorum, 3400G kullanan var mıdır? LoL'de kasma yapıyor mu? 5600G için bütçeyi çok zorlamam gerekiyor mümkünse çıkmak istemiyorum.
Mümkün olduğunca az, 3000'i geçmek istemiyorum. Şuan kasada RX 560 var ama LoL ve ara sıra minecraft harici başka oyun oynamıyorum. Ekran kartı gereksiz kalabalık yapıyor elden çıkarıcam. 3400G 1500₺'ye bulunuyor gibi, 5600G'ler 3000₺. Fiyat farkı çok.bütçen nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:
bence apu bir sistem olduğu için zorlayıp 5600g alman daha mantıklı olur çünkü aralarında çok performans farkı var
Takım savaşlarında nasıl oluyor onu merak ediyorum. Bir ara i7 4790'ın dahili GPU'su ile deneyim dedim. Koridor safhasında 80 fps falan alıyordum gayet iyiydi, takım savaşı başladımı 30-40'a çakılıyordu, takılmalar midemi bulandırdı oynayamadım.Ben 2 yıl önce kullanıyordum oynatıyordu rahat şuan bilmiyorum ama bence oynarsın yine 90 100 fps
başka oyun oynuyorsa 3600g ile oynaması çok zor olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama bu oyunlar için gerçekten fp bir işlemci şimdiden hayırlı olsun
Anladım teşekkürler, ekran kartınızda iyi. Performans sıkıntısı iGPU'dan kaynaklanır diyordum beklemediğim yerden darbe geldi, işlemciden gitti... İşlemcinin gücünün LoL'e yetmemesi mi saçma yoksa LoL'ün sistem gereksinimlerinin bu kadar artması mı saçma anlamadımşuanda 3400g + rx 6600 var yer yer 50-60 bile görüyor bu saatten sonra alınmaz
eski bir oyun lol zamanla getirdikleri efektlerle falan çöp ettiler oyunu illaoi ,morde ulti atınca hayatım kararıyoduAnladım teşekkürler, ekran kartınızda iyi. Performans sıkıntısı iGPU'dan kaynaklanır diyordum beklemediğim yerden darbe geldi, işlemciden gitti... İşlemcinin gücünün LoL'e yetmemesi mi saçma yoksa LoL'ün sistem gereksinimlerinin bu kadar artması mı saçma anlamadım
Optimizasyonu herkes saldı galiba.
Hocam sizde neden öyle oldu anlamadım. R3 3200g ve 3400g arasında baya fark var. iGPU kısmı hemen hemen aynı ama bende iGPU kullanımı %75'i geçmedi...şuanda 3400g + rx 6600 var yer yer 50-60 bile görüyor bu saatten sonra alınmaz
Fikrimce, alınmaz .R3 3200g aldım ve sihirdar vadisinde ortalama 100 fps alıyorum. FPS'in en düşük olduğu ileri aşama tf savaşlarında bile 70-90 arasında seyretti. Sadece 1 kere 60fps'yi gördüm o kadar. Akıcı bir şekilde oynadım (144hz'ye alışmış biri için akıcı gelmeyebilir ama monitörüm 75hz)
Hocam sizde neden öyle oldu anlamadım. R3 3200g ve 3400g arasında baya fark var. iGPU kısmı hemen hemen aynı ama bende iGPU kullanımı %75'i geçmedi...
SONUÇ = Sadece lol içinde 3200g bile alınabilir.