Orta fiyat kelimesi göreceli bir kavram o yüzden alttaki ürünleri şahsım adına tavsiye edebilirim. Hepsi bir biri ile aşağı yukarı benzer soğutma çözümleri sunar güncel ve kaliteli ürünlerdir.Büyük boş kasa arıyorum büyük dediğim yani 340mm kart sığacak şekilde önerileriniz nedir orta fiyatları beklentilerimi karşılaması yeterli
Mech
340mm gpu desteği
Orta fiyatlı
Lian li 216 aldım memnunum çok güzel bir kasa
Orta fiyat kelimesi göreceli bir kavram o yüzden alttaki ürünleri şahsım adına tavsiye edebilirim. Hepsi bir biri ile aşağı yukarı benzer soğutma çözümleri sunar güncel ve kaliteli ürünlerdir.
![]()
Lian Li Lancool 216 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li Lancool 216 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool 216 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.946,32 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
DeepCool CH560 Digital ARGB 4 Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool CH560 Digital ARGB 4 Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool CH560 Digital ARGB 4 Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 5.697,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Giriş seviye için önerilen bir kasa hayırlı olsun.Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
Buldum alıcağmı
hocam dark maxima v30 olabilir bence rgb kumandalı kontrol fanları vs durdurabiliyorsunuz kumandadanBüyük boş kasa arıyorum büyük dediğim yani 340mm kart sığacak şekilde önerileriniz nedir orta fiyatları beklentilerimi karşılaması yeterli
Mech
340mm gpu desteği
Orta fiyatlı
aynı anda yazdık hocam360mm radyatör desteği de var : https://www.teknobiyotik.com/dark-m...-3-0-type-c-atx-oyuncu-kasasi-dkchmaxv30.html orta fiyat
harbiden öyle olduhocam dark maxima v30 olabilir bence rgb kumandalı kontrol fanları vs durdurabiliyorsunuz kumandadan
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynı anda yazdık hocam![]()
hocam typc desteğide varmış tepede anakart destekliyorsa süperharbiden öyle oldu![]()