35-40k 18000 BTU KLİMA ÖNERİSİ

TheGrim

80+
Reaksiyon skoru
23
Başlıkta belirttiğim gibi 18lik klima önerisi istiyorum ama hepsiburada da olursa iyi olur premium ile taksit imkanı kullanacağım.Bütçe 35 40k

Başlıkta belirttiğim gibi 18lik klima önerisi istiyorum ama hepsiburada da olursa iyi olur premium ile taksit imkanı kullanacağım.Bütçe 35 40k
Bütçenin bir tık üstünde ama özelliklerine kesinlikle değeceğini düşünüyorum. Tek dezavantaj Hepsiburada olsun dedin ama Hepsiburada da bu klimanın düzgün satıcısı yok gibi. Aslında pek bir şey fark etmiyor neticesinde ürün geliyor servis gelip montajını vs. yapıyor. Kargodan geldiğinde kutuların herhangi bir yerinde ezik büzük olursa tutanak tutturup geri göndertebilirsin teslim almadan.

Bütçenin bir tık üstünde ama özelliklerine kesinlikle değeceğini düşünüyorum. Tek dezavantaj Hepsiburada olsun dedin ama Hepsiburada da bu klimanın düzgün satıcısı yok gibi. Aslında pek bir şey fark etmiyor neticesinde ürün geliyor servis gelip montajını vs. yapıyor. Kargodan geldiğinde kutuların herhangi bir yerinde ezik büzük olursa tutanak tutturup geri göndertebilirsin teslim almadan.
Hocam öneri için teşekkürler.Aklıma yattı ama şu alttaki modeller hakkında bilgin var mıdır?Ne düşünüyorsun bunlar için

Hocam öneri için teşekkürler.Aklıma yattı ama şu alttaki modeller hakkında bilgin var mıdır?Ne düşünüyorsun bunlar için
Hocam bence Airfel e hiç bulaşma Bosch Lg Baymak vs. markalar varken.
LG nin önerdiğim modeli kendi kendine iç ünitesini temizleyip kuru kalmasını sağlıyor bu da ömrünü uzatıyor ve hava kalitesini arttırıyor. Ve sessiz çalışıyor. Aynı zamanda kompresörüne 10 yıl garanti vaat ediyor LG.

Bütçeni LG'ye çıkaramıyorsan Bosch ya da Baymak'ı tercih edebilirsin. Aralarında ciddi fark yok ama tercihen Bosch almanı önerebilirim.

Teşekkür ederim tekrardan
Rica ederim, umarım sorunsuz bir deneyim yaşarsınız hocam :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@TheGrim Hocam
Şu klima düştü önüme Hepsiburada da gezinirken. Vestel üretimi olduğu söyleniyor ve yorumları da gayet iyi.
Uygulama Wi-Fi özelliği dışında attığım LG nin birçok özelliğine sahip. Bir bakmanızı öneririm. Ama bu klimayı almayı düşünürseniz de iyice araştırmadan almayın lütfen bende şuan araştırıyorum böyle bir klimaya ihtiyacım olduğu için. Önemli bilgi bulursam sizinle de paylaşırım.

Hocam pek önerilmiyormuş. 18binlik hakkında pek bir şey göremedim ancak 12 binlikte dış ünitede sorun çıkabiliyor, ısıtma konusunda yarı yolda bırakabiliyormuş. Dış ünite plastikmiş ve bakır boru değil alüminyum boru montajlıyorlarmış. Alınmaz.

Üzerine biraz daha koyup Bosch LG Baymak vs. tercih etmek kesinlikle daha mantıklı gibi duruyor.

Son düzenleme:
F/p kralı gibi duruyor :)
Kendime alsam kesin bakardım ama aile evine aldığım için garanti birseye gideyim diyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,769
Üyeler
185,165
Son üye
Bl00dyAttil4
Geri