Neler Yeni

35-40k Hazır Sistem Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Berker Mısırlıoğlu
Bütçe
40.000
Eski bilgisayarımı yeni sattım elimde 35k para var fakat 40'a kadar çıkarım fakat 40'tan sonrası çok değecek bir şey olmadığı sürece istemiyorum. Elimde Asus gt301 kasa, corsair 650w psu ve wd_black sn770 1tb ssd var. Tek tek toplamaya baktım ama geçen haftaya göre bile fiyatlar yükselmiş. Silgisayarı aralık bitmeden almam gerekiyor. Öncelikle Bana hangi hazır sistemleri önerirsiniz ? Daha dün itopya'da 39 bine gigabyte 4070 superli 7500f'lisistem vardı stok bitmiş. İkinci olarak aralık ayında youtuberlardan vs yeni sistem gelir mi ? (Elimdeki ürünleri ,kasa ve psu, de başka şekilde değerlendirebilirim o yüzden illa kullanmama gerek yok)

Bu sistemi buldum, 40 bine superli sistem varsa o çok daha iyi olur.

Son düzenleme:

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Ümit
Parça kalitesine önem ver ilk hedefin bu olsun. Mesela örnek 6000 MHz trişka markadan ram alıcağına 5200 MHz kingston corsair al emin ol daha iyi performans alırsın.
Palit, galax ve inno markalı kartlar sorun çıkarmaz ama asus ve msi kovalamaya bak. Az buz paralar değil kaliteli bileşenleri bulmak lazım. Ve o paraya 4070 superli sistem yok 45 lazım en kötü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Berker Mısırlıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Parça kalitesine önem ver ilk hedefin bu olsun. Mesela örnek 6000 MHz trişka markadan ram alıcağına 5200 MHz kingston corsair al emin ol daha iyi performans alırsın.
Palit, galax ve inno markalı kartlar sorun çıkarmaz ama asus ve msi kovalamaya bak. Az buz paralar değil kaliteli bileşenleri bulmak lazım. Ve o paraya 4070 superli sistem yok 45 lazım en kötü.
Daha dün akşam bu sistemi gördüm çok hoşuma gitti sabahına stokları bitmişti. Hem de fiyatı 39kydı. Bu tarzda sistem bulabilir miyim ?

4070 ile 4070 super aradında büyük bir fiyat farkı yok ama hazır sisteme gelince her şey aynı kalsa bile en az 7-8k fazla çıkıyor

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Ümit
Daha dün akşam bu sistemi gördüm çok hoşuma gitti sabahına stokları bitmişti. Hem de fiyatı 39kydı. Bu tarzda sistem bulabilir miyim ?

4070 ile 4070 super aradında büyük bir fiyat farkı yok ama hazır sisteme gelince her şey aynı kalsa bile en az 7-8k fazla çıkıyor
Evet bu sistem fena durmuyor anakartı yeterli işlemciyi 7600 yapıp alınabilirmiş. bunları bence yalandan koyuyorlar 5 tane satıp stok bitti yapıyorlar. ram ve ssd olayınıda kafana takma anakart işlemci soğutucu ekran kartı önemli, ram ve ssd sonradan alınıp kolayca montaj yapılabilir.

şu an baktımda bu paralara yükseltme yapmadan alınabilir sistem yok. olanlarda hep 620 anakart falan var soğutucu yok. yıl sonu gelmeden alman lazım daha simdiden zam yapmaya basladılar gecen hafta alınan 40 k sistemler 43/44 olmus.

amd kartlarına sıcak bakmıyorsan max alacağın 4070 olur 45 ayarlarım dersen 4070 superli güzel bir sistem yaparsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Berker Mısırlıoğlu
Evet bu sistem fena durmuyor anakartı yeterli işlemciyi 7600 yapıp alınabilirmiş. bunları bence yalandan koyuyorlar 5 tane satıp stok bitti yapıyorlar. ram ve ssd olayınıda kafana takma anakart işlemci soğutucu ekran kartı önemli, ram ve ssd sonradan alınıp kolayca montaj yapılabilir.

şu an baktımda bu paralara yükseltme yapmadan alınabilir sistem yok. olanlarda hep 620 anakart falan var soğutucu yok. yıl sonu gelmeden alman lazım daha simdiden zam yapmaya basladılar gecen hafta alınan 40 k sistemler 43/44 olmus.
Eevt hemen artırmışlar çok canım sıkıldı. Stok gelse 40 bine almayı düşünüyorum bunu ama gelir mi belli değil. 7500f bile yeterli şu an, Soğutucuyu ilerleyen zamanlarda hallederim düşünüyorum. Tabii alabilirsem :D

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Ümit
Eevt hemen artırmışlar çok canım sıkıldı. Stok gelse 40 bine almayı düşünüyorum bunu ama gelir mi belli değil. 7500f bile yeterli şu an, Soğutucuyu ilerleyen zamanlarda hallederim düşünüyorum. Tabii alabilirsem :D
bu muhabbeti hic sevmiyorum ama yerinde olsam o paraya 5 daha ekler 4070 superli bir sistem ceker dahada arkama bakmazdım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Berker Mısırlıoğlu
bu muhabbeti hic sevmiyorum ama yerinde olsam o paraya 5 daha ekler 4070 superli bir sistem ceker dahada arkama bakmazdım.
İşte işte bu sistem 40 bine çok güzel ama stok yok :D dün 39 bindi. Hem 45k benim için çok fazla hem de aynı sistemler 1 2 hafta önce 40 civarınayken şimdi 45 vermek gelmez içimden :D

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,824
İsim
1
anakartı b650
ssd yi kingston yapıp bakabilirsin

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Ümit
İşte işte bu sistem 40 bine çok güzel ama stok yok :D dün 39 bindi
bak arkadaşın verdiği sistemi dediği gibi yapıp alabilirsin. buda güzel bu paralara secenek yok zaten.

ek olarak kasayıda XPG gold olanla değiştir önce kalite :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Berker Mısırlıoğlu
anakartı b650
ssd yi kingston yapıp bakabilirsin
Fiyatı fena değil de. Markaları arasında 1 tane bildiğim yok açıkçası 39 vermek hiç istemem

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,824
İsim
1
Fiyatı fena değil de. Markaları arasında 1 tane bildiğim yok açıkçası 39 vermek hiç istemem
böyle yapınca bilmediğiniz marka kalmıyodur fiyat 41k resimdeki halinin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Screenshot_3.png

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,824
İsim
1
Bir bakayım ama yine de biostar ve palite sıcak bakmıyorum
hocam biostar çok köklü bi firma anakart konusunda bi sorun yaşamazsınız
ekran kartı konusunda palit-inno3d ikiside aynı fiyat ikisinden birini seçebilirsiniz onlarda yine sorun çıkarmayacak markalar

Top Bottom