Neler Yeni

35-40k Hazır Sistem Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Doğukan Çelikçi
Hocam ben buradan pc aldım 4 yıl evvel. Pc çalışıyor sıkıntı yok lakin parçalar gerçekten kalitesiz. Hani ben 4 yıldır bir problem yaşamadım ama resmen diken üstünde kullandım pc yi. Ram ile işlemci soğutucusu anakartta düzgün yer olmadığı için yapışmış mesela. Ben de sizin gibi yeni bir pc alacağım lakin Game Garaj korkutmuyor değil. Verdiğimiz para da az bir para değil 40 küsür. Dikkat etmek lazım.

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,828
İsim
1
Hocam ben buradan pc aldım 4 yıl evvel. Pc çalışıyor sıkıntı yok lakin parçalar gerçekten kalitesiz. Hani ben 4 yıldır bir problem yaşamadım ama resmen diken üstünde kullandım pc yi. Ram ile işlemci soğutucusu anakartta düzgün yer olmadığı için yapışmış mesela. Ben de sizin gibi yeni bir pc alacağım lakin Game Garaj korkutmuyor değil. Verdiğimiz para da az bir para değil 40 küsür. Dikkat etmek lazım.
hangi parçalar onlar hocam sorun sitede değil aldığınız parçalarda olur her sitede kötü parçalar var

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Berker Mısırlıoğlu
hangi parçalar onlar hocam sorun sitede değil aldığınız parçalarda olur her sitede kötü parçalar var
Bu bilgisayarı buldum rami 32gb yapınca 40 bine alabiliyorum. İntel olması dışında kötü bir yanını göremedim ne dersiniz ?

byabo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
yusuf karahanlı
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Instagram
zencıbulluku
Steam
yok
Twitter
Yok
Facebook
Yok
Discord
Yok
Reddit
Yok
PlayStation ID
Yok
Xbox Live Gamertag
Yok
Steam ID
Yok
Epic Games
Yok
Origin
Yok
Battle.net
Yok
Oculus
Yok
Second Life
Yok
Discord
Yok
Twitch
Yok
YouTube
E elinize veriyim ozaman
Eski bilgisayarımı yeni sattım elimde 35k para var fakat 40'a kadar çıkarım fakat 40'tan sonrası çok değecek bir şey olmadığı sürece istemiyorum. Elimde Asus gt301 kasa, corsair 650w psu ve wd_black sn770 1tb ssd var. Tek tek toplamaya baktım ama geçen haftaya göre bile fiyatlar yükselmiş. Silgisayarı aralık bitmeden almam gerekiyor. Öncelikle Bana hangi hazır sistemleri önerirsiniz ? Daha dün itopya'da 39 bine gigabyte 4070 superli 7500f'lisistem vardı stok bitmiş. İkinci olarak aralık ayında youtuberlardan vs yeni sistem gelir mi ? (Elimdeki ürünleri ,kasa ve psu, de başka şekilde değerlendirebilirim o yüzden illa kullanmama gerek yok)

Bu sistemi buldum, 40 bine superli sistem varsa o çok daha iyi olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Berker Mısırlıoğlu
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Berker Mısırlıoğlu
Güle güle kullan. Ben de almayı düşünüyorum :D
Teşekkürler, bence düşünüyorsan bugün elini çabuk tut bugün bitebilir. Aralığın bitmesine 2 hafta kaldı neredeyse. Rtx 4070 üretimi durdu, yeni yılda zamlar gelicek derken yeni hazır sistem gelmeyebilir. Ocakta da zam gelir diye düşüyorum bir Türkiye klasiği olarak :D rami 32 yapmayı unutma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,026,676
Üyeler
162,716
Son üye
ibrahimakyol
Top Bottom