35-40k telefon önerisi

evet tahmin ettiğim gibi xiaomi :D hocam android diye bütün telefonları bir tutmayın samsung çok iyidir kullanabilirsin.
Valla hocam çevrem vasıtası ile de çok tecrübe ettim kararım kesin sağolun yine de desteğiniz için. Sizce şu fiyat nasıl bu fiyata daha iyisi denk gelir mi iphone tarafında? 2.el işine girmem gibi geliyor
1745673377525.png

bilemedim ederi max 40k olmalı bence.
1745673506788.png

Birde şöyle bir arkadaş var depolaması ve 3k daha ucuz olması açısından daha iyi gibi geldi. Tabi dediğiniz gibi keşke 40kya şu arkadaşları götürebilsek :)

1745673629362.png

Aynı fiyat bandına şunu buldum birde ama 15i çok beğenmiyolardı sanki. Teknik kısmı ile alakalı en ufak fikrim yok ondan dolayı bir el atarsanız sevinirim

Hocam uzun vaadeli olsun diye bütceyi arttırdık biraz evet. İşin sonunda al sat kapısının olması da bu açıdan çok iyi zaten. Bundan dolayı da androidi bırakıp iphone tarafına geçmek kafama çok daha fazla yatıyor. Bir de stabilite önemli benim için. Bu tarafta çok iddialı olduğunu biliyorum appleın. Yurt dışı işine girmeyi düşünmüyorum malum imei kayıt ücreti halihazırda 20k olmuş. İlaveten yenilenmiş telefonlara kafam yatıyor. Sıfırdan 5 10 belki 15 daha ucuza güzel bir tane yakalarsam alırım gibime geliyor. 14 proyu da üstte arkadaşlar söylediler fakat güvenilir, sağlam olarak nereden alabileceğim ile alakalı bir şey gelmediği için araştırıyorum devamlı. Eğer bilmediğimi düşündüğünüz bir şeyler varsa paylaşırsanız sevinirim.
Estağfurullah hocam ben sizden çok bildiğimi düşünmüyorum ama 14 pro yu bu fiyat bandında almak için ya 2. ele girmek gerek ben çoğu konuda 2. elin üzdüğünü duydum ama iphone buna yeltenecek tip az sayıda bilindik yerlerden (sarı site gibi veya bazı facebook sayfaları tam bilmiyorum) özellikle anlaşma yapmak kaydıyla 2. elden alınabilir veya bazı özel günlerdeki indirimlerden faydalanabilirsiniz veya bütçeyi zorlayabilirsiniz ama bir tanıdığınız veya bu işlerden anlayan birisi yoksa yurt dışı mevzuna girmenizi önermem üzülen çok gördüm

yaw bazen sinir oluyorum ama tercih meselesi nasıl müzikte zevkler renkler tartışılmaz diye bir konu var o yuzden telefon konusunda fazla yorum bilgi yada forumda sorulara cevap vermiyorum ama en son kudurucam adam gitmis 45 50 k ya 4 yıl önce çıkmış telefonu almaya okey yeni nesil mis gibi cihazlara boq atıyor soruyoruz derdin ne android napti sana geçerli adam akıllı bir yanıt yok verdiğiniz paralara üzülüyorum ne diyeyim

Estağfurullah hocam ben sizden çok bildiğimi düşünmüyorum ama 14 pro yu bu fiyat bandında almak için ya 2. ele girmek gerek ben çoğu konuda 2. elin üzdüğünü duydum ama iphone buna yeltenecek tip az sayıda bilindik yerlerden (sarı site gibi veya bazı facebook sayfaları tam bilmiyorum) özellikle anlaşma yapmak kaydıyla 2. elden alınabilir veya bazı özel günlerdeki indirimlerden faydalanabilirsiniz veya bütçeyi zorlayabilirsiniz ama bir tanıdığınız veya bu işlerden anlayan birisi yoksa yurt dışı mevzuna girmenizi önermem üzülen çok gördüm
Hocam yurt dışı ve 2.ele bulaşmayı düşünmüyorum. Bazı acı tecrübeler sonrası o muhabbetleri de kestik tabii ki. Muhtemelen sarı siteden bir tane alıp önüme bakacağım gibi duruyor. Yukarıda atmış olduğum fotoğraflara bir bakıp yorum yaparsanız fikir alışverişi açısından iyi olur. Bu attıklarım şuan kafama yatanlar arasındalar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yaw bazen sinir oluyorum ama tercih meselesi nasıl müzikte zevkler renkler tartışılmaz diye bir konu var o yuzden telefon konusunda fazla yorum bilgi yada forumda sorulara cevap vermiyorum ama en son kudurucam adam gitmis 45 50 k ya 4 yıl önce çıkmış telefonu almaya okey yeni nesil mis gibi cihazlara boq atıyor soruyoruz derdin ne android napti sana geçerli adam akıllı bir yanıt yok verdiğiniz paralara üzülüyorum ne diyeyim
Kral şu banda sen ne öneriyorsun söyle de fikir olru belki, ayrıca başlıkta android istemediğim yazıyor üstüne hala android tutuculuğu yapmanın ne anlamı var gözünü seveyim

noldu len.

3 nesil eski telefonun bu kadar pahalı olmasına anlam veremiyorum :D
Hocam pcye verdiğim paranın 3 4 katını verecem şu telefona en çok koyan tarafı o şuanlık

Hocam yurt dışı ve 2.ele bulaşmayı düşünmüyorum. Bazı acı tecrübeler sonrası o muhabbetleri de kestik tabii ki. Muhtemelen sarı siteden bir tane alıp önüme bakacağım gibi duruyor. Yukarıda atmış olduğum fotoğraflara bir bakıp yorum yaparsanız fikir alışverişi açısından iyi olur. Bu attıklarım şuan kafama yatanlar arasındalar.

Kral şu banda sen ne öneriyorsun söyle de fikir olru belki, ayrıca başlıkta android istemediğim yazıyor üstüne hala android tutuculuğu yapmanın ne anlamı var gözünü seveyim
öneri yok bende android savunmam asla beni forumda bilen bilir her zaman iyi olandan yanayım fiyatina göre ben bilinçli tüketiciyim verdiğim paranın her kurusunun karşılığı almak istediğim ürünleri savunurum TL başına alınan verim gerisi beni ilgilendirmez gidip 50k 5 yıllık iphone vermem abi yani bunun için ma1 olmak lazım bu apaçık bir doğru ben sadece paranızın kiymetini bilin diyorum

hocam şimdi hepsinin tek tek artıları eksileri var ben hemen sizin için önemli olabileceğini düşündüğüm kriterlerden başlıyorum
şarj
14 pro max 3200 mah + Lightning
13 pro 4350 mah + Lightning
15 plus 4380 mah + type-c
yani hem type c avantajı hem batarya avatajıyla (4380-4350=30 batarya avantajı değil 14 pro e oranla daha fazla olan batarya kapasitesinden bahsettim) 15 plus şarj yönünden 2 modelden de önde;
diğer genel özellikler ( çok ayırma gereği duymadım çünkü hemen hemen aynı özellikler var )
işlemci ekran kamera da 14 pro ile 15 plus hemen hemen aynı ama bu ikisi 13 pro max dan daha iyi
15 plus mı 14 pro mu derseniz hem güncellik bakımından hem de alacağı tahmini güncelleme bakımından (çünkü telefon ömrünü iphone da android deki gibi işlemci değil alacağı güncelleme sayısı belirler) 15 plus bu üçü içinden en iyi seçim olacaktır

Geri