Neler Yeni

Öneri 35-50k arası Gaming Laptop önerisi

wolfgang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Eren Ayaz
Bütçe
50000
Merhaba, 35-50k arası bir Gaming Laptop arıyorum, en az 4060 ve i7 13. nesil olması önceliğim ve HP, Gigabyte, Monster harici markalar olursa çok iyi olur. Ekran kartı watt değeri yüksek olması da önemli benim için, o yüzden bütçeyi biraz yüksek tutuyorum. Şimdiden teşekkürler

Claw's

80+ Silver
Öncelikle HP'yi hariç tutmanı kınıyorum.

wolfgang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Eren Ayaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle HP'yi hariç tutmanı kınıyorum.

Tam İtopya’daki Lenovo’yu soracaktım, sen atmışsın :) Fiyat olarak güzel indirimde gözüküyor aslında özellikleri de istediğim gibi gözüküyor. Acaba soğutması vs. nasıldır? Tip olarak pek gaming laptop’a benzemiyor gibi çünkü 😅

Claw's

80+ Silver
Tam İtopya’daki Lenovo’yu soracaktım, sen atmışsın :) Fiyat olarak güzel indirimde gözüküyor aslında özellikleri de istediğim gibi gözüküyor. Acaba soğutması vs. nasıldır? Tip olarak pek gaming laptop’a benzemiyor gibi çünkü 😅
Lenovo soğutma ve malzeme kalitesi olarak çok iyidir. Tasarım olarak da Loq serisi benim en beğendiğim model.
Yalnız birkaç kişi itopya'nın herhangi bir sorun çıktığında iade almadığını söylüyor aklında bulunsun.

wolfgang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Eren Ayaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lenovo soğutma ve malzeme kalitesi olarak çok iyidir. Tasarım olarak da Loq serisi benim en beğendiğim model.
Yalnız birkaç kişi itopya'nın herhangi bir sorun çıktığında iade almadığını söylüyor aklında bulunsun.
Aynen beni de o yorumlar geri çekti baya. Sanırım gönderdiğin 4070’li Asus TUF’u düşüneceğim şuanlık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen beni de o yorumlar geri çekti baya. Sanırım gönderdiğin 4070’li Asus TUF’u düşüneceğim şuanlık
Acaba Asus’ta sonradan yükseltebileceğim Ram slotu ve m2 ssd slotu var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,424
Üyeler
160,847
Son üye
aslanafcw
Top Bottom