Yardım 35 bin TL oyuncu laptop önerisi

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Reaksiyon skoru
517
Arkadaşlar max 35 bin TL Ben genelde cs go oynuyorum yoğun olarak ayrıca rust veya bf1-bf5 oynarım ekstra olarak onun dışında başka bir şey oynamıyorum birde normalde toplama alacaktım lakin çok sıkıldım bir koltuğun üzerinde oynamaya birde 100w arası 140w önerirsiniz iyi olur.

Acer niteo 16 serisine bakabilirsinn bende var ve çok memnunum en yüksek 75 derece gördüm düşük fanda oda klavye hissiyatı falanda güzel

Arkadaşlar max 35 bin TL Ben genelde cs go oynuyorum yoğun olarak ayrıca rust veya bf1-bf5 oynarım ekstra olarak onun dışında başka bir şey oynamıyorum birde normalde toplama alacaktım lakin çok sıkıldım bir koltuğun üzerinde oynamaya birde 100w arası 140w önerirsiniz iyi olur.
Olm senin full asus high end pc in yokmu ?

Olm senin full asus high end pc in yokmu ?
Toplayamadım o sistemi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

👆🏻
Alman gereken bu

Bu değil @Fransali :)
👇🏻
Hocam Asus tuflar nasıl birde vatan gaming gen veya itopyadan alabilirim veya hp nin kendi sitesinden çünkü 12 ay taksit durumu var.

👆🏻
Alman gereken bu

👇🏻
Birde şu laptoplarda watt değeri yüksek önerirsiniz iyi olur.

Bugüne kadar kullandığım hiçbir lenovo üründe mutlu olamadım. Yeni nesiller nasıl bilmiyorum ama daha iyi alternatifler bulunabilir belki.

Yani hocam Asus tuf a15 4050 veya 4060 versiyonuna bakacağım ama başka marka yok mu iyi olarak 100 wat üzeri sunan.
Laptop almak sıkıntılı bir iş bence. Almışken düzgün bir markanın
sıkıntısız bir modelini almak gerekiyor. 4060 düşünüyorsanız çok az daha bütçeyi aşmanız gerekebilir.

Asus Tuf A15 (140W)

İnternette ısınma sorunu yaşayanlara baktığımda sonradan sıkıntıyı bulup çözenler var. Asus kalitesi üzmez bence.

HP Omen 16 (120W)

Geçenlerde araştırmıştım benzer modeli. Sıkıntı göremedim incelemelerde vs.

4060 düşünürsenizde A15'in bu diğer modeline bakabilirsiniz. Bütçeyi 2k aşmanız gerekiyor bunda :")

Bir arkadaş victus 16 önermiş yukarıda. Yeni victuslara iyi diyiyorlar. Hatta geçen sene arkadaşıma aldırmıştım. Şuana kadar bir sıkıntı yaşadığını duymadım ama aradaki farkı koyup omen almak daha mantıklı gibi geliyor bana.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Sorunuz olursa alıntılayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Toplayamadım o sistemi.

Hocam Asus tuflar nasıl birde vatan gaming gen veya itopyadan alabilirim veya hp nin kendi sitesinden çünkü 12 ay taksit durumu var.

Birde şu laptoplarda watt değeri yüksek önerirsiniz iyi olur.
Asus a15 ler malzeme kalitesi olarak iyi olmakla beraber 7735 ve 7535 hs olanlar pek performanslı değiller hocam tavsiye etmeyen var bayağı 7940hs 4070 Li olanı gayet iyi o da 50k civarı

4060 için de 115 Watt kâfi geliyor hocam fps testlerine bakarsanız zaten 140 ile pek bir fark olmadığını görebilirsiniz

Laptop almak sıkıntılı bir iş bence. Almışken düzgün bir markanın
sıkıntısız bir modelini almak gerekiyor. 4060 düşünüyorsanız çok az daha bütçeyi aşmanız gerekebilir.

Asus Tuf A15 (140W)

İnternette ısınma sorunu yaşayanlara baktığımda sonradan sıkıntıyı bulup çözenler var. Asus kalitesi üzmez bence.

HP Omen 16 (120W)

Geçenlerde araştırmıştım benzer modeli. Sıkıntı göremedim incelemelerde vs.

4060 düşünürsenizde A15'in bu diğer modeline bakabilirsiniz. Bütçeyi 2k aşmanız gerekiyor bunda :")

Bir arkadaş victus 16 önermiş yukarıda. Yeni victuslara iyi diyiyorlar. Hatta geçen sene arkadaşıma aldırmıştım. Şuana kadar bir sıkıntı yaşadığını duymadım ama aradaki farkı koyup omen almak daha mantıklı gibi geliyor bana.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Sorunuz olursa alıntılayabilirsiniz.
Yeni victuslar 8BD5 var power limitin çıtasını 5 watt yükseltmişler fark sadece R23 testinde anlaşılır R24 de de anlaşılmiyor fazla FPS değerlerinde belki 1-2 fps olabilir birde frametime da sıkıntı çıkabilir ben yaşamadım

👆🏻
Alman gereken bu

👇🏻
Nedenini de söyleyin bari ,neden alınmasın ?

40k ya çıkabilirseniz daha iyi modeller var

Nedenini de söyleyin bari ,neden alınmasın ?

40k ya çıkabilirseniz daha iyi modeller var
Alınabilir hocam alınamaz demedim,aynı işlemci ve ekran ekran kartı var cihazlarda

Bu şartlarda loq tavsiye ediyorum ben çünkü malzeme kalitesi biraz daha iyi ve 2.el de lenovo ve asus ismi daha fazla para yapıyor
Bir de 2sini de kullanan forumdan arkadaşlar var onlar da loq dan hem ilk kurulum aşamasında hem de genel kullanımda çok memnunlar dediğim gibi malzemenin ve panelin verdiği sağlamlık hissinden de daha fazla memnunlar

Bir de yabancı kanal ve forumlar da loq daha fazla öneriliyor hocam bu mesela jarrod’s tech diye çok detaylı inceleme yapan bir kanal ve laptopların batarya süresine fiyatına malzemesine vs her şeyine küçük küçük puanlar vererek oluşturduğu liste en ufak detaylara bile dikkat ediyor
1708503475980.png

Netice de loq kalite olarak victus 16 nın çok çok önünde denir mi denmez ya da alınmaz da denmez ama 2si arasında bence loq tercih edilmeli dediğiniz gibi 40k da nitro 16 daha makul ekranından dolayı

Geri