yeterli olur35 mbps download 6 mbps upload 4 kişilik aile için yeterli mi ben genelde oyun vs. için kullanıyorum diğerleri sadece video, sosyal medya için kullanıyor
Yaklaşık 4mb indirme hızı olur o da yeter size .35 mbps download 6 mbps upload 4 kişilik aile için yeterli mi ben genelde oyun vs. için kullanıyorum diğerleri sadece video, sosyal medya için kullanıyor
Ben 24 kullanıyorum yetiyor. 35 hayli hayli yeter.35 mbps download 6 mbps upload 4 kişilik aile için yeterli mi ben genelde oyun vs. için kullanıyorum diğerleri sadece video, sosyal medya için kullanıyor
her şey den olabiliyor bende kablonet kullanıyorum ama daha az mbps alıyorum*Konu dışı* Arkadaşlar ben de internet sağlayıcım tarafından bana söylenen değerler ile aldığım değerler arasında çok fark var. Aşırı düşük download ve upload alıyorum. Bartın Amasra ilçesinde yaşıyorum sizce kablonet veya türknete geçersem daha fazla alma imkanım olur mu
Ne yaptığına göre değişebilir ama gündelikte yetecektir35 mbps download 6 mbps upload 4 kişilik aile için yeterli mi ben genelde oyun vs. için kullanıyorum diğerleri sadece video, sosyal medya için kullanıyor