max 350 bin tam olmasi gerek yok , yok vitesli kulanmadim350.000 TL başlangıç motoru için baya fazla bir miktar öncelikle şunu sorayım vites kontrolün nasıl yani daha önce hiç vitesli bir motor kullandın mı?
max 350 bin tam olmasi gerek yokBaşlangıç motoru illa düşüp şaşacaktır, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi 350k fazla bir miktar.
ben ninja 400 cok beyendimA2 ehliyeti yeni aldim başlangıç bir motor ariyorum benle uzun bir sure kalsin ayni zaman da guslu olsun
kankka nijja 400 çok torklu motor çok fazla zorlanırsın en azından 3 5 aylık bir tk03 ile başla 50 lilik motordur viteslidir parçaları çok ucuz 125 liğe yükseltiliyor top speed100 ama birşeyler yapıp 115 e kadar hızlandıra biliriz sigortası felanda yok sonra benelli felan deneriz alıştığın zaman motora ninja 400 e geçersin çünkü ninjanın ustasını bulmak zordur bir sıkıntı çözemezsin işçiliği pahalıdır birde aldığın motorun nekadar sağlam olacağı önemli motor yemeye yakın motor alırsın çık işin içinden dediğim gibi daha ucuz daha yavaş motorlarla vitesi öğren sonra hızlı motora geç en son torklu motora geçersin ninja tekere çok rahat geliyor o yüzden elinden debriyajı kaçırıp sırt üstü bulma kendini diye diyorummax 350 bin tam olmasi gerek yok , yok vitesli kulanmadim
Mesaj otomatik birleştirildi:
max 350 bin tam olmasi gerek yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben ninja 400 cok beyendim
bu akılla senin yas max 5troll konu dostlarım konu sahibi yaş max 16 iyi forumlar
baslangıc motoru diyip 350kya ninja bakayım diyen adam aklıma laf ediyorbu akılla senin yas max 5