Neler Yeni

Öneri 350-400₺ mekanik klavye tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Umut Can Baymış
Benim için fark etmiyor. Kötü ve çöp olayı. Şimdi tespit mi yaptın sen? :D insanlar buna 400-500 TL para veriyor. 1 ayda arada tutukluk yapıyorsa çöptür benim gözümde. İki tane fonksiyon için f/p yaptınız klavyeyi.

Monster mi tuttu sizi anlamıyorum ne bu savunma merakı.
Peki sizin bir tavsiyeniz var mı anladığım kadarı ile genellikle outemu switchlerde yaşanıyor bu tür sorunlar. 400 tl bandında daha iyi switche sahip bir klavye var mı? Sizin tavsiyeniz nedir?

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Benim için fark etmiyor. Kötü ve çöp olayı.
Kuralları okumanı öneririm.
"C4, çöp gibi bilgi içermeyen tabirler kullanmak."

Ortada herhangi bir şeyi savunduğum yok. "Kötü" dediğini iddia ettin, ben de "çöp" dediğini söyledim ve mesajının da linkini attım.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Cengiz Han
Kuralları okumanı öneririm.
"C4, çöp gibi bilgi içermeyen tabirler kullanmak."

Ortada herhangi bir şeyi savunduğum yok. "Kötü" dediğini iddia ettin, ben de "çöp" dediğini söyledim ve mesajının da linkini attım.
Bu çok önemsiz bir kural benim için. Psu konularında o kadar kişi c4, çöp dedi onların uyarı aldığını görmedim hiç. Gerçekten c4 oldukları için olmasın o? Ben outemi switche bunu diyince mi sorun oluyor. Sonra forumda klavyemin şu tuşu çalışmıyor diye başlık açıyorlar.

Ee ben ne yapayım kullandığım ve borç para alarak aldığım ürünün böyle davranması yüzünden dedim. Millet bu parayı gökte bulmuyor..

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,744
İsim
Eren Yeager
Ben de herhangi bir sorun yok ama garanti yardimci oluyor monster garantiyle ilgili bir konu açmıştım ben ona göz atabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu çok önemsiz bir kural benim için. Psu konularında o kadar kişi c4, çöp dedi onların uyarı aldığını görmedim hiç. Gerçekten c4 oldukları için olmasın o? Ben outemi switche bunu diyince mi sorun oluyor. Sonra forumda klavyemin şu tuşu çalışmıyor diye başlık açıyorlar.

Ee ben ne yapayım kullandığım ve borç para alarak aldığım ürünün böyle davranması yüzünden dedim. Millet bu parayı gökte bulmuyor..
Ben aldım 2 uyarimdan birisi C4 dediğim için.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Cengiz Han
Peki sizin bir tavsiyeniz var mı anladığım kadarı ile genellikle outemu switchlerde yaşanıyor bu tür sorunlar. 400 TL bandında daha iyi switche sahip bir klavye var mı? Sizin tavsiyeniz nedir?
Türkiye de 400 TL civarında outemi switch harici başka switch zor bulunuyor. Çünkü en ucuzu bu. En alt seviye klavyeler. 400 TL az para değil. Borç morç bir şey alıp üstüne 200 TL daha koyup kailh switch veya razer switch alabilirsin indirimleri kovalayıp. İtopya da her hafta bir tanesi indirime giriyor.

Outemi switch kullanıp 1 ayda sorun yaşama riskini göze alacağına 200 daha koyup asus k3 red switch ya da cherry switch klavyeler almanı tavsiye ederim. Ben outemi ve kailh switch deneyimledim. Farkını hissettim diyebilirim.

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Bu çok önemsiz bir kural benim için. Psu konularında o kadar kişi c4, çöp dedi onların uyarı aldığını görmedim hiç.
Birçok kişi uyarı aldı, sen görmemişsin. Raporlayabilirsin ayrıca.
Gerçekten c4 oldukları için olmasın o?
Aynen, C4. Evi havaya uçuruyor.
Ben outemi switche bunu diyince mi sorun oluyor.
Evet, sorun oluyor. Başkalarının bundan uyarı almaması, senin "C4", "çöp" gibi tabirleri kullanabileceğin anlamına gelmez.
Sonra forumda klavyemin şu tuşu çalışmıyor diye başlık açıyorlar.
Bütçesi 300 tl iken Cherry MX nasıl alsın? 300 tl'ye Türkiye'den Cherry MX switchli klavye gösterir misin?
Her üründe sorun yaşanıyor, böyle bakarsan teknolojik ürün kalmaz.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Cengiz Han
Birçok kişi uyarı aldı, sen görmemişsin. Raporlayabilirsin ayrıca.

Aynen, C4. Evi havaya uçuruyor.

Evet, sorun oluyor. Başkalarının bundan uyarı almaması, senin "C4", "çöp" gibi tabirleri kullanabileceğin anlamına gelmez.

Bütçesi 300 TL iken Cherry MX nasıl alsın? 300 TL'ye Türkiye'den Cherry MX switchli klavye gösterir misin?

Her üründe sorun yaşanıyor, böyle bakarsan teknolojik ürün kalmaz.
En ufak elektrik kesintisinde bozuluyorlar. 300 TL de az değil. Yurtdışından getirebilirler. En kötü kaliteli membran alınmalı.

Ayrıca ben 300 TL ye cherry switch klavye mi önerdim? Ya da alın mı dedim? :D bak eski yorumlara 400-500 TL bütçesi olan adamlara 100-200 daha koy başın ağrımasın dedim.

Her ürüne değil çoğunluğa bakıyorum. 10 kişi klavyeyi alıp 3-4-5 kişi sorun yaşıyorsa ve başlık açıyorsa foruma onda cidden bir sorun vardır. Neyse teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Umut Can Baymış
Anlaşılan biraz daha beklemem gerekecek. Gaming Gecesi İtopya indirimleri falan bir şeyler kovalayacağız artık. Kalitesiz bir şey almak istemiyorum 4-5 ayda anca biriktirdim zaten elimde kalacaksa şimdi almanın bir faydası yok. Teşekkür ederim yardımcı olan herkese.

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Soner
arkadaşlar bu forumdaki herkes biliyor o klavyenin stoğu olmadığını. Hala neden aynı klavyenin linkini atıyorsunuz? belki bu konuyu açan da biliyordur yeni tavsiyeler için konu açtı belki de ama laf olsun diye mi hala aynı şeyi yazıyorsunuz anlamış değilim. Yok işte stokta yok niye hala aynı şeyleri yazıyorsunuz her konu da böyle.

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
Öncelikle selamlar. Staj paramdan biriktirdiğim para ile bir mekanik klavye almak istiyorum ancak araştırdığım kadarıyla bu aralıktaki her klavyenin bir sorunu var (çınlama tuş bozulması vb.) Uzun süre araştırdıktan sonra Monster Pusat K3 Pro almaya karar vermiştim ancak birçok kullanıcı yorumunda onda da yine çınlama sorunu olduğunu gördüm.

Bütçem 350-400 TL arası bana uzun süre sorun çıkarmayacak bir klavye istiyorum. Önerileriniz mümkünse mekanik tarzda klavyeler olursa sevinirim ancak uzun kullanımda çınlama gibi tuş bozulması gibi sorunlar meydana gelecekse mekanik hisli önerilere de açığım.
Pusat'ın son red switchli stoğundan klavye aldım. 1.5 hafta sonra geri yolladım. 1 hafta sonra yeni klavye yolladılar onu da 1 hafta içinde geri yolladım ve 1.5 haftadır haber bekliyorum. İki klavyeyi de yollamamın nedeni tuş basmaması ve tutukluluğuydu.

Ben de önerilerle Pusat aldım. Fakat A tuşu arada basmıyor. Yaşayan yok mu bunu başka?
Yolladıkları 2 klavyesinde de yaşadım son stok sıkıntılıydı bence.

Yigitxq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Halil Yiğit
Pusat'ın son red switchli stoğundan klavye aldım. 1.5 hafta sonra geri yolladım. 1 hafta sonra yeni klavye yolladılar onu da 1 hafta içinde geri yolladım ve 1.5 haftadır haber bekliyorum. İki klavyeyi de yollamamın nedeni tuş basmaması ve tutukluluğuydu.

Yolladıkları 2 klavyesinde de yaşadım son stok sıkıntılıydı bence.
Bana da gönderin tamir edebilirsek edilir edilmezse sıfırını göndeririz dediler. Stokları yok nasıl gönderecekler garip geldi biraz

Ve gönderdiklerinde basmama sorununun geçtiğini garanti edebilecekler mi? garip.

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
Benim için fark etmiyor. Kötü ve çöp olayı. Şimdi tespit mi yaptın sen? :D insanlar buna 400-500 TL para veriyor. 1 ayda arada tutukluk yapıyorsa çöptür benim gözümde. İki tane fonksiyon için f/p yaptınız klavyeyi.

Yazdıklarında çok haklısın bir klavyeye 400-500 lira bayıp 1 hafta sonra bozulmasının ne kadar moral bozucu olduğunu bilmiyor arkadaşlar. Aynı sorunu yaşadım ve halen bekliyorum pazartesi arayıp iade isteyeceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,382
Üyeler
161,847
Son üye
neronidas
Top Bottom