arkadaşlar 350 400tl mousepad lazım önerilşerinizi bekliyorum
Hocam diğer arkadaşı. Atığını alıyı yoksa sizinkinimi hangisi daha mantıklı![]()
STEELSERIES QcK+ Mouse Pad SSMP63003 Fiyat & Özellik | MediaMarkt
STEELSERIES QcK+ Mouse Pad SSMP63003 fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl.www.mediamarkt.com.tr
Post automatically merged:
![]()
SteelSeries Qck Large Mouse Pad Gaming Oyuncu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SteelSeries Qck Large Mouse Pad Gaming Oyuncu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bence qck daha mantıklı arkadaşın attığı porgenin mousepadi ve longteng baskısı basılmış gerçek longteng değil steelseries qck çabuk aşınıyo diyorlar ama bu fiyata böyle oluyo ben qck alırdımHocam diğer arkadaşı. Atığını alıyı yoksa sizinkinimi hangisi daha mantıklı
Daha iyi performans verir diye düşünüyorum qckHocam diğer arkadaşı. Atığını alıyı yoksa sizinkinimi hangisi daha mantıklı
tamamBence qck daha mantıklı arkadaşın attığı porgenin mousepadi ve longteng baskısı basılmış gerçek longteng değil steelseries qck çabuk aşınıyo diyorlar ama bu fiyata böyle oluyo ben qck alırdım
Post automatically merged:
Daha iyi performans verir diye düşünüyorum qck
kuponum yokEğer amazon da kuponunuz varsa QcK mouse padi ordan alırsanız daha ucuza gelir.
200tl üzerine 80tl indirim kuponunu kullandınız mı?kuponum yok
hayır ben daha önce amazondan alışveriş yapmadım genelde trendyol ve hepsiburada o yüzden duruyo olabilir200tl üzerine 80tl indirim kuponunu kullandınız mı?
Giriş yapıp kontrol edin, girdiğiniz zaman ana sayfada en başta karşınıza çıkar oraya girip kuponu tanımla dersiniz daha sonra ürünü sepete ekleyince otomatik indirim uygulanır. Umarım vardır da daha ucuza almış olursunuz.hayır ben daha önce amazondan alışveriş yapmadım genelde trendyol ve hepsiburada o yüzden duruyo olabilir
hocam birde priime üyesi olduğum içi 40 tl indirim yaptıGiriş yapıp kontrol edin, girdiğiniz zaman ana sayfada en başta karşınıza çıkar oraya girip kuponu tanımla dersiniz daha sonra ürünü sepete ekleyince otomatik indirim uygulanır. Umarım vardır da daha ucuza almış olursunuz.
Kaça düştü fiyathocam birde priime üyesi olduğum içi 40 TL indirim yaptı