kiayada baktım ama temızı yok benım butcede pek civic piyasası hızlı ama yüksek zevklı dıyede canım cok istiyor ama şunu buldum bi güzel olarak kafa değişen ama panel işlemsiz bunlar önü demırsız oldugundan kafa değişen çoğu masraf cıkcagınıda dusumuyorum herkes çok fazla övüyor sevenide çok kararsız kaldım baya kafayı yicem 2 gündür
Valla aga ies iyi hoşta 25 yaşında bi civic bu paraları haketmiyor. Zaten seveni çok kitlesi var diye bu kadar şişti piyasası. Ayrıca hep basılmış süspansiyonlarla oynanmış keko arabası atıyosun. Hani seni de bilemiyorum ne hevesindesin. Piyasa yapmaya mı bakıyosun uslu uslu binmeye mi. Ona göre değerlendirelim
Valla aga ies iyi hoşta 25 yaşında bi civic bu paraları haketmiyor. Zaten seveni çok kitlesi var diye bu kadar şişti piyasası. Ayrıca hep basılmış süspansiyonlarla oynanmış keko arabası atıyosun. Hani seni de bilemiyorum ne hevesindesin. Piyasa yapmaya mı bakıyosun uslu uslu binmeye mi. Ona göre değerlendirelim
sesi gğzel zevkli ondan seviyorum arabanın tayfası bıraz keko zaten farkındayım ama muadilide yok bu araba güzel bi civic ve bu var başka araba bulamadım gidip bakarım kafama yatarsa olmadı az daha bırıktırırım nabıyım ama polo ıyı gıbı tek sıkıntısı 3 sılındır olması coıl var polodada yıne ama aıle babası adam pek serserı gıbı kullanmıoydur herhalde yani umarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yani sırf araba olsun dıye araba almak ıstemıyorum zaten hali hazırda bi araba var ama yetmıyor tabı
sesi gğzel zevkli ondan seviyorum arabanın tayfası bıraz keko zaten farkındayım ama muadilide yok bu araba güzel bi civic ve bu var başka araba bulamadım gidip bakarım kafama yatarsa olmadı az daha bırıktırırım nabıyım ama polo ıyı gıbı tek sıkıntısı 3 sılındır olması coıl var polodada yıne ama aıle babası adam pek serserı gıbı kullanmıoydur herhalde yani umarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yani sırf araba olsun dıye araba almak ıstemıyorum zaten hali hazırda bi araba var ama yetmıyor tabı
Kankam hiç o poloların motora bakıyor musun. 250bin de dizel 3 silindir motor ömrünün sonuna gelmiştir. Zaten aynı arabanın 1.6tdi la arasındaki fiyat farkına bakınca neden uygun acaba dersin. Ayrıca bu motorlar yürümüyor. Bildiğin kağnı. Çilesi de bitmez
1.6ies 98 model 270-300km civic
1.4tdi 250km 2009 model polo
pejo 207 trendy 1.4hdi 250km 2006
bu araçlar arasında kaldım aklım daha çok polo ve civic arasında 18 yaşındayım ona gore yorum yaparsanız sevınırım daha cok az yaksın hızlı satsın ve bırazda guzel dursun beklentılerım bunlar
Kankam hiç o poloların motora bakıyor musun. 250bin de dizel 3 silindir motor ömrünün sonuna gelmiştir. Zaten aynı arabanın 1.6tdi la arasındaki fiyat farkına bakınca neden uygun acaba dersin. Ayrıca bu motorlar yürümüyor. Bildiğin kağnı. Çilesi de bitmez
o bütçeye temiz polo bulman imkansız, civic fiyatı şişirilmiş bir araba içini doldurmadığın sürece brodwayden farkı yok, pejo alırsan elektronik aksam sorunları seni kanser eder o bütçeye alınabilecek en mantıklı arabalar i20, kia rio 1.4, astra 1.3
düşük hacımlı yuksek km alınmaz olsa ben polo alcaktım zaten ama temiz 300km altında bi ies bulup onu alıcam buyuk ıhtımal yada temız 207 olursa belkı 207 de olabılır ama buyuk ıhtımal honda olucak