Yusuf_Yuşâ
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,128
Arkadaşlar bana maksimum 350 TL ye kadar ofis,oyuncu koltuğu önerilerinizi bekliyorum. Eğer değecek ise bütçeyi birazcık aşabilirim.
Dostum peki Turksit koltuklar hakkında ne düşünüyorsun? Mesela şu nasıldır? Biraz tasarımı da güzel olsun istiyorum.Egonomik ve 360' dönebiliyor.Asbir Rigel 55500 Çalışma Koltuğu Ofis Koltuğu Çalışma Fiyatı
Asbir Rigel 55500 Çalışma Koltuğu Ofis Koltuğu Çalışma en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Hocam ama onlar sıkıntılı ben almıştım yaşamadığım sıkıntı kalmamıştı.Egonomik ve 360' dönebiliyor.Asbir Rigel 55500 Çalışma Koltuğu Ofis Koltuğu Çalışma Fiyatı
Asbir Rigel 55500 Çalışma Koltuğu Ofis Koltuğu Çalışma en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Fiyatına göre fena değil ama çok fazla bir şey bekleme. Ben ucuz oyuncu koltuğu alacağına orta segmentte ofis koltuğu almanı öneririm.Dostum peki Turksit koltuklar hakkında ne düşünüyorsun? Mesela şu nasıldır? Biraz tasarımı da güzel olsun istiyorum.
![]()
Türksit M3 Oyuncu Koltuğu Yönetici Koltuğu Siyah Yorumları, Fiyatı - Trendyol
Türksit M3 Yönetici Ve Oyuncu Koltuğu Bilgisayar Koltugu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Tamamdır iyice araştıracağım. Önerin için teşekkürler.Fiyatına göre fena değil ama çok fazla bir şey bekleme. Ben ucuz oyuncu koltuğu alacağına orta segmentte ofis koltuğu almanı öneririm.
Rica ederim.Tamamdır iyice araştıracağım. Önerin için teşekkürler.
Koltuk değil de kasa güzelmiş.Dostum imalatçıdan 300 liraya almıştım eğer bulabilirsen böyle bir şey almanı öneririm. Tamamen çelik ve beli kavrıyor.
![]()
Kullandığınız mouse nedirDostum imalatçıdan 300 liraya almıştım eğer bulabilirsen böyle bir şey almanı öneririm. Tamamen çelik ve beli kavrıyor.
![]()
Rival 100.Kullandığınız mouse nedir