350 TL Mouse önerisi

engin0

80+
Reaksiyon skoru
21
Bütçe
350
Herkese merhabalar, mouse almayı düşünüyorum Laptop kullanıyorum taşımam gerektiği için kablosuz düşünüyorum. Sizce 350 Tl ye kablosuz mouse mu almalıyım yoksa 200 TL civarına kablolu alıp 100 TL ye de taşımak için kablosuz mouse mu almalıyım ? Bütçe 350 dedim ama ne kadar ucuz olursa o kadar iyi.

Herkese merhabalar, mouse almayı düşünüyorum Laptop kullanıyorum taşımam gerektiği için kablosuz düşünüyorum. Sizce 350 TL ye kablosuz mouse mu almalıyım yoksa 200 TL civarına kablolu alıp 100 TL ye de taşımak için kablosuz mouse mu almalıyım ? Bütçe 350 dedim ama ne kadar ucuz olursa o kadar iyi.
Kablolu mouse alıp, laptop çantanda taşıyamıyor musun?

Kablolu olarak bu fiyattaysa hâlâ Omen Reactor öneririm.

Kablolu mouse alıp, laptop çantanda taşıyamıyor musun?
Taşıyabilirim fakat kablo çantada kıvrıldığı için daha çabuk bozuluyor ve ev harici bir yerde kullanırken kablosuz daha rahat oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kablolu olarak bu fiyattaysa hâlâ Omen Reactor öneririm.
340 TL şu an. Bunu alırsam kablosuz alamam.

Taşıyabilirim fakat kablo çantada kıvrıldığı için daha çabuk bozuluyor ve ev harici bir yerde kullanırken kablosuz daha rahat oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

340 TL şu an. Bunu alırsam kablosuz alamam.
O kadar sık mı seyahat ediyorsun?
Her gün oradan oraya, sürekli bir yerlere taşımıyorsan, çokta bozulacağını sanmıyorum.
İhtiyaçlarına uygun, kaliteli ve kablolu bir mouse alıp kullanmanı öneririm.

O kadar sık mı seyahat ediyorsun?
Her gün oradan oraya, sürekli bir yerlere taşımıyorsan, çokta bozulacağını sanmıyorum.
İhtiyaçlarına uygun, kaliteli ve kablolu bir mouse alıp kullanmanı öneririm.
Bilgisayar mühendisliği okuyorum onun için okula götürmem gerekiyor.

Bilgisayar mühendisliği okuyorum onun için okula götürmem gerekiyor.
Tamam, bundan dolayı bozulmaz.
Eğer kullanırken agresif davranmıyorsan, vurup kırmıyorsan, sık sık düşürmüyorsan kullanırsın uzun süre.
Elindeki bütçe ile 1 kablolu + 1 kablosuz mouse almak, 2 tane ucuz/kalitesiz veya özelliği olmayan mouse almak demek.
Elindeki bütçe ile sensörü, tasarımı, yazılımı düzgün bir model seçip, onu alırsın. Düzgünce uzun süre kullanabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,583
Üyeler
190,768
Son üye
Riwi
Geri