Neler Yeni

3500-4000tl Arası Monitör Önerisi

damtier

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Burak Bilgin
Merhabalar tekrardan dün 32” monitör tavsiyesi istemiştim fakat bir tık fazla geldiği için vazgeçtim 27” 1080p monitör arıyorum. Hali hazırda 24.5” monitör kullanıyorum fakat boyutu yetersiz geldiğinden 27” e geçmek istiyorum. Bütçemi en fazla hepsiburadan üzerinden bir ürün olursa 200tl falan daha arttırabilirim. Okuduğunuz ve önerileriniz için teşekkür ederim.

CihanDar.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Hakan ŞAHİN☪
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben bu monitörü kullanıyorum memnunum ölü piksel falan yok bir sıkıntısını görmedim daha belki arkadaşlar daha iyisini önerebilir

damtier

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Burak Bilgin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ben bu monitörü kullanıyorum memnunum ölü piksel falan yok bir sıkıntısını görmedim daha belki arkadaşlar daha iyisini önerebilir
Tn panelin düşük tepkime avantajını kullanacak oyunlar oynamıyorum genelde ne yazık ki. Ağırlıklı olarak WoW,FF14,Lost Ark,Path of Exile oynuyorum. Çok nadir fps oynarım onda da Apex olur. Ips,Va panel tercih ediyorum renk olayından ötürü. Çok teşekkür ederim öneriniz için. Eğer bu kriterlerde bir öneriniz varsa çok sevinirim. :)

CihanDar.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Hakan ŞAHİN☪
Tn panelin düşük tepkime avantajını kullanacak oyunlar oynamıyorum genelde ne yazık ki. Ağırlıklı olarak WoW,FF14,Lost Ark,Path of Exile oynuyorum. Çok nadir fps oynarım onda da Apex olur. Ips,Va panel tercih ediyorum renk olayından ötürü. Çok teşekkür ederim öneriniz için. Eğer bu kriterlerde bir öneriniz varsa çok sevinirim. :)
Kullanmadığımı öneremedim hocam sıkıntı çıkmasın 😁

@Perfectshot06

byberk06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Berk
Yorumlara baktımda Tn panele göre renk konusunda iyi diyorlar. Öyle mi peki? Birde benzer VA curved olanı varmış Asus'un yine.
Ben Amazon’dan indirim ile 3800 e almıştım şuanki fiyatını bilmiyorum ama
32 inç msi ag321cqr öneririm 2 haftadır kullanıyorum gayet memnunum

27 olanıda vardır ama 32 inç in zevki farklı oluyor tavsiye ederim

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,058
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Merhabalar tekrardan dün 32” monitör tavsiyesi istemiştim fakat bir tık fazla geldiği için vazgeçtim 27” 1080p monitör arıyorum. Hali hazırda 24.5” monitör kullanıyorum fakat boyutu yetersiz geldiğinden 27” e geçmek istiyorum. Bütçemi en fazla hepsiburadan üzerinden bir ürün olursa 200tl falan daha arttırabilirim. Okuduğunuz ve önerileriniz için teşekkür ederim.
https://www.epey.com/monitor/aoc-cq27g2u-bk.html

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,209
İsim
Oğuz Oğuz
Düşünürsen MSI ips 27 satıyorum 3k'ya.
İlanım forumda mevcut.

damtier

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Burak Bilgin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben Amazon’dan indirim ile 3800 e almıştım şuanki fiyatını bilmiyorum ama
32 inç msi ag321cqr öneririm 2 haftadır kullanıyorum gayet memnunum

27 olanıda vardır ama 32 inç in zevki farklı oluyor tavsiye ederim
ekran kartım 2k çözünürlükte verimli olmadığı için 32'' alamıyorum yoksa evet 32'' almayı istemiştim başta. 1080p 80-90cm görüş mesafesinde çok sıkıntı yaratır dediler.

byberk06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Berk
ekran kartım 2k çözünürlükte verimli olmadığı için 32'' alamıyorum yoksa evet 32'' almayı istemiştim başta. 1080p 80-90cm görüş mesafesinde çok sıkıntı yaratır dediler.
Rtx3050 ile kullanıyorum orta ayarlasa oynuyorum stabil 60 fps

Top Bottom