Neler Yeni

3500 TL ye ekran kartı önerisi

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır

SELTAED

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Süleyman Yıldırım
Nvidia kart al, asla pişman olmazsın emin ol. Daha az fps al fakat kafan uzun süre rahat olsun. Driver gelince sorunlumu diye korkma mesela, kart ısınıyormu hangi modeli iyi diye de bakmana gerek yok. Her kartı iyi nvidianın daha uzun destek de veriyor.
Bencede nvidia ben ikisinide kullanıyorum amdde ısınma sorunu sapphire de yokta kart stabil değil modeliylede alakası yok

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Bencede nvidia ben ikisinide kullanıyorum amdde ısınma sorunu sapphire de yokta kart stabil değil modeliylede alakası yok
Ya amd o sorunları kökten halledemedi bu yüzden kartlarını satmak için iyi fiyattan veriyor yoksa nvidia ya göre önünde uzun yol var dünyanın en iyi kartı nvidia da, stabil sorunsuz kartlar nvidia da, daha uzun driver desteği nvidia da, daha iyi sıkıntısız optimizasyonlar nvidia da, e bi zahmet parası da daha pahalı olsun :D

SELTAED

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Süleyman Yıldırım
Sapphire Pulse RX 5700XT 8GB belirmişti kafamda Yeni bir şey soktun 😂
Bak iki markayıda kullanıyorum fps istiyorsan amd al stabil değil arada bi kaç sorun çıkartıyor ama fps daha çok ve gsync monitörler 3 binden aşağı 144 165 hz monitör yok ama Freesyncli monitörlerde Ucuz ve 5700xt rtx2060s fiyatında 2070 performansı veriyor sen sorunsuz çalışsın diyorsan nvidia al ama bilmiyorum duydunmu bu yıl gpularda ve cpularda amd nvidia be inteli satış rakamı olarak geçti

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Bak iki markayıda kullanıyorum fps istiyorsan amd al stabil değil arada bi kaç sorun çıkartıyor ama fps daha çok ve gsync monitörler 3 binden aşağı 144 165 hz monitör yok ama Freesyncli monitörlerde Ucuz ve 5700xt rtx2060s fiyatında 2070 performansı veriyor sen sorunsuz çalışsın diyorsan nvidia al ama bilmiyorum duydunmu bu yıl gpularda ve cpularda amd nvidia be inteli satış rakamı olarak geçti
GSYNC monitör almasına gerek yok reis FREESYNC monitörlerde de GSYNC açılabiliyor.

Ozan GÜNER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Ozan GÜNER
Sıkıntı şu ki pek anlamıyorum sistemden o yüzden sız bilenlere danışmak istedim şimdi bu 2 Kart arasında kaldım fiyatları hemen hemen aynı 😇

SELTAED

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Süleyman Yıldırım
Kardeşim
GSYNC monitör almasına gerek yok reis FREESYNC monitörlerde de GSYNC açılabiliyor.
Kardeşim o olaya gelince dediğin şey yarı gsync diye geçiyor ve tam Freesync kadar iyi çalışmıyor yine çok mm denilebilecek kadarda olsun yırtılmalar oluyor evimde 2 farklı sistem var. Ben bunları deneyebiliyorum yoo senin imkanın yoksa aç video izle biraz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıkıntı şu ki pek anlamıyorum sistemden o yüzden sız bilenlere danışmak istedim şimdi bu 2 Kart arasında kaldım fiyatları hemen hemen aynı 😇
Anlamıyorsan al nvidia geç sorun fln çıkar başın ağrırki ztn amdde bi kaç kere sorunla karşılaştım kendim cözdüm ama donanım bilgin zayıfsa nvidia al

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Kardeşim

Kardeşim o olaya gelince dediğin şey yarı gsync diye geçiyor ve tam Freesync kadar iyi çalışmıyor yine çok mm denilebilecek kadarda olsun yırtılmalar oluyor evimde 2 farklı sistem var. Ben bunları deneyebiliyorum yoo senin imkanın yoksa aç video izle biraz
Yani ana freesync gibi çalışmaz haklısın fakat sorunsuz ve iş gayet görür derecede diyebiliriz.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Yok seneye düşmez dahada yükselir
😃 ne alaka kardeşim rtx 3000 çıkacak rtx 2000 lerde düşme olacak korona bitecek stoklar gelecek genel bir düşüş olacak siyasete girmek istemem ama tayip doları yüklettirmezse iyi olur birde güya togg fabrikası yapılıyormuş

SELTAED

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Süleyman Yıldırım
😃 ne alaka kardeşim rtx 3000 çıkacak rtx 2000 lerde düşme olacak korona bitecek stoklar gelecek genel bir düşüş olacak siyasete girmek istemem ama tayip doları yüklettirmezse iyi olur birde güya togg fabrikası yapılıyormuş
Ya asıl senin dediğin ne alaka ben 1060 6gb alacaktım 1900 2000 küsürdü kuzen aldırmadı aynı böyle rtx çıksın düşer dedi rtx çıktı fiyatları pahalı diye bu sefer gtx yükseldi kart 2500 2600 oldu alamadım ve şuanda bu fiyat yani Türkiye gibi bi yerde bu fırsatçı satıcılar olduğu sürece düşüş bekleme aksine yükselir

Top Bottom