- Bütçe
- 3500
Merhaba, 2. el olarak SteelSeries Arctis Nova 4 alacağım. Arkadaşla anlaştık 3500'e verecekmiş. Ürünün 4 ay garantisi kalmış. Özellikle kablosuz istiyorum ben de. Bu fiyata bu ürünü almak mantıklı mı?
az daha düşür bence eğer bütçen bu aralıktaysa da cloud 3 wireless bekleyebilirsin. 3800 e 1 sene garantili nova 7 wireless aldım arkadaşıma geçen ay buna bu para çokMerhaba, 2. el olarak SteelSeries Arctis Nova 4 alacağım. Arkadaşla anlaştık 3500'e verecekmiş. Ürünün 4 ay garantisi kalmış. Özellikle kablosuz istiyorum ben de. Bu fiyata bu ürünü almak mantıklı mı?
Çok iyi almışsınız hocam. Cloud 3 padleri kumaş değil. Soyuşma ve terletme derdi var hocam.az daha düşür bence eğer bütçen bu aralıktaysa da cloud 3 wireless bekleyebilirsin. 3800 e 1 sene garantili nova 7 wireless aldım arkadaşıma geçen ay buna bu para çok
Bence ederleri o kadar zaten millet çok pahalıya satmaya çalışıyo , illa bu kulakligi alacaksan garantisinin az olması sebebiyle 3000 e zorla benceÇok iyi almışsınız hocam. Cloud 3 padleri kumaş değil. Soyuşma ve terletme derdi var hocam.
Peki hocam 2200 TL'ye 10 ay garantisi kalmış Logitech G435 almak mantıklı mı?Bence ederleri o kadar zaten millet çok pahalıya satmaya çalışıyo , illa bu kulakligi alacaksan garantisinin az olması sebebiyle 3000 e zorla bence