NASIL EN KÖTÜSÜ 45K MASAÜSTÜNÜNBütçe 35 civarı trendyoldan alabilirim vadesiz taksiti oldugu için genelde valorant için istitorum 200 fps altı düşmesin yeter önerilerinize açıgım masaüstü toplamak istiyorum ama 45 leri buluyor en kötüsü bile
Fiyat olarakNASIL EN KÖTÜSÜ 45K MASAÜSTÜNÜN
hazır alFiyat olarak
sana 35k civarında black friday ile 4070 artı monitörlü sistem toplarız en kötü 4060ti 16gb olur sistemde.Bütçe 35 civarı trendyoldan alabilirim vadesiz taksiti oldugu için genelde valorant için istitorum 200 fps altı düşmesin yeter önerilerinize açıgım masaüstü toplamak istiyorum ama 45 leri buluyor en kötüsü bile
Önerin ? Totelde ekipmanla birlikte 35 olacak ? Ve peşine taksitle alacagım için laptop yöneldim dostum.hazır al
Dostum taksitle alacagım için laptop yöneldim evet alırız geri ödemem 45-50 olur taksitten dolayısana 35k civarında black friday ile 4070 artı monitörlü sistem toplarız en kötü 4060ti 16gb olur sistemde.
Evet yanlış yazmışıö fiyat olarak demek istedim taksitle alacagım için trendyola yönelsim peşine 12 taksit 20 k toplarım ekipman vs 30 olacak taksiti 45 olcaken kötüsü derken hazır 4060 sistemler 20k
İyi misin sen? 35 bine Valorantta 600-700 FPS alabilen sistem dizersin.Bütçe 35 civarı trendyoldan alabilirim vadesiz taksiti oldugu için genelde valorant için istitorum 200 fps altı düşmesin yeter önerilerinize açıgım masaüstü toplamak istiyorum ama 45 leri buluyor en kötüsü bile
Ya neden kimse yazdıgımı okumuyor peşin almayacagım taksitle alacagım geri ödeme oluyo 45-50 k …İyi misin sen? 35 bine Valorantta 600-700 FPS alabilen sistem dizersin.
kaç taksit istiyorsunuz ve hangi kartı kullanıyorsunuzYa neden kimse yazdıgımı okumuyor peşin almayacagım taksitle alacagım geri ödeme oluyo 45-50 k …
tuf serisi victus serisi acer nitro 5 - 15 serisi uzun vadede insanı zora sokar. 4060 lı laptoplara bak, özellikle lenovo loq serisi ve acer nitro 16 serisi iyidir. ben her sene masraf eder adam akıllı bir yer bulur baktırırım diyorsan alabilirsin.Ya neden kimse yazdıgımı okumuyor peşin almayacagım taksitle alacagım geri ödeme oluyo 45-50 k …