DA_mødları_çok_iyi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
@HmzaY Hocam siz 35K ya ne önerirsiniz?
Asus almanı önermiyorum ama yinede senin tercihin eğer asusdan başka bakıyorsan link atabilirimSelamlar 35K bütçe ile asus laptop almak istiyorum aklımda Asus ROG cihaz var. Önerilerinizi bekliyorum.
@Furkanozr @serwintes @"B1L0"
Neden önermiyorsunuz hocam? Çok büyük bir sorunu olmadığı sürece benim için problem değil zaten mükemmel bir laptop yok sayılır. Ayrıca aklınızdaki modelleride bir atın merak ettim .Asus almanı önermiyorum ama yinede senin tercihin eğer asusdan başka bakıyorsan link atabilirim
Hocam donanıma abanıp gerisini salan cihazlardan sıkıldım ve zephyrus serisine de bayılıyorum o kasayı görünce bunlara bakasım gelmiyor .Valla şu anlık favorim bu.ACER Nitro 5 AN517-41 AMD Ryzen 7-5800H 32GB 1TB SSSD RTX3080 360Hz 17,3
ACER Nitro 5 AN517-41 AMD Ryzen 7-5800H 32GB 1TB SSSD RTX3080 360Hz 17,3'' FHD Freedos NH.QBHEY.001 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
zephyrus serisine de bayılıyorum o kasayı görünce bunlara bakasım gelmiyor
3060ti 3070 arasında gidip geliyor ama dlss3.0 avantajı da olacak4050, 3000 serisinde hangisine eşit kankam bi bilgin varmı veya amd serisinde rakibi hangisi ?
Asus aldığında sorunun olursa yaşayacaklarını düşündüğümde üzülüyorum öyle diyim.Neden önermiyorsunuz hocam? Çok büyük bir sorunu olmadığı sürece benim için problem değil zaten mükemmel bir laptop yok sayılır. Ayrıca aklınızdaki modelleride bir atın merak ettim .
Hocam donanıma abanıp gerisini salan cihazlardan sıkıldım ve zephyrus serisine de bayılıyorum o kasayı görünce bunlara bakasım gelmiyor .
Asus laptoplar çok fan sesi cıkarıyor rahatsız edecek düzeyde ağız tadıyla oyun oynayamazsın. https://www.n11.com/urun/lenovo-leg...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel bu ya da https://www.trendyol.com/msi/katana...adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.1.5 bu iki laptopdan birini tercih edebilirsiniz ikiside çok kaliteli markalar asla yarıyolda bırakmaz rahat 5 10 yıl arası gider normal kullanımdaNeden önermiyorsunuz hocam? Çok büyük bir sorunu olmadığı sürece benim için problem değil zaten mükemmel bir laptop yok sayılır. Ayrıca aklınızdaki modelleride bir atın merak ettim .
Hocam donanıma abanıp gerisini salan cihazlardan sıkıldım ve zephyrus serisine de bayılıyorum o kasayı görünce bunlara bakasım gelmiyor .
Hocam gerçekten asusu çok severim, yıllardır da zephyrusu almak istedim çünkü taşınabilirlik benim için büyük bir lüks, en basitinden yhtde önüme açıp oynamak dünyadaki en keyifli aktivite olabilir . Ama gerçekten bu kadar sorun yaşasam cihazı direkt elden çıkarırım herhalde :/.Asus aldığında sorunun olursa yaşayacaklarını düşündüğümde üzülüyorum öyle diyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cidden bunalıma girmiş durumdayım
Asus - Şikayetvar
Asus hakkında şikayet yazmak ya da kullanıcı yorumlarını mı arıyorsunuz? Asus ile ilgili şikayet yazmak veya Asus yorumları için hemen tıklayın!www.sikayetvar.comTeknorya Sattığı Ürünün Arkasında Durmuyor, Kusurlu Ürün Satıyor
Teknorya Bilişim için yazılan 'Teknorya Sattığı Ürünün Arkasında Durmuyor, Kusurlu Ürün Satıyor' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Teknorya Bilişim...www.sikayetvar.comMesaj otomatik birleştirildi:
Beni arayıp dediler ki, servisimiz muazzamdır 6 ay içerisinde bir şey olursa yeni cihaz vereceğiz falan diyorlar.
Sonra bana diyorlar ki adaptör değişimi yapmıyoruz.
Yurt dışından olay kaydı getirip adamların suratına vuruyorum.
Sonra diyorlar ki konuyla ilgili yardım sağlayamıyoruz.
Yalancı ve fırsatçı bir şirket.
Hocam lenovo fena değil ama daha bugün sattığım lenovo cihazdan sonra pek yanaşasım gelmiyor, msı olanda parasını hiç haketmiyor .Asus laptoplar çok fan sesi cıkarıyor rahatsız edecek düzeyde ağız tadıyla oyun oynayamazsın. https://www.n11.com/urun/lenovo-leg...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel bu ya da https://www.trendyol.com/msi/katana...adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.1.5 bu iki laptopdan birini tercih edebilirsiniz ikiside çok kaliteli markalar asla yarıyolda bırakmaz rahat 5 10 yıl arası gider normal kullanımda
Bugün satsam kaçtan satayım ki şu saaten sonra elimdekini. 30K ya aldım ben bu aleti. Satsam denk bir şey alamıyorum.Ama gerçekten bu kadar sorun yaşasam cihazı direkt elden çıkarırım herhalde
Servis olarak bi sıkıntı var ya, ben lenovo cihazımı 3 kere ısıdan garantiye gönderdim üçünde tamir edilmeden geri gönderildi ve şarj cihazı kutudan çıkmış sarkarak falan geliyordu .Bugün satsam kaçtan satayım ki şu saaten sonra elimdekini. 30K ya aldım ben bu aleti. Satsam denk bir şey alamıyorum.
Asus markasının değeri gözümde çok düştü gerçekten. Şu ana kadar en iyi kullandığım harika laptop HP omen serisiydi gerçekten. Ağır olmasa muazzam bir güzellikti.
Yani bir servis nasıl vida sıkmayı beceremez anlamıyorum gerçekten. Deliriyorum
İnşallah sıkıntı yaşamazsın diyim o zaman. Bol şans.Servis olarak bi sıkıntı var ya, ben lenovo cihazımı 3 kere ısıdan garantiye gönderdim üçünde tamir edilmeden geri gönderildi ve şarj cihazı kutudan çıkmış sarkarak falan geliyordu .
Hocam bu rog flowun 4050 li modeli var mı yurt dışında biliyor musunuz?İnşallah sıkıntı yaşamazsın diyim o zaman. Bol şans.