Neler Yeni

35K Asus laptop önerisi.

En İyi Cevap
3
@HmzaY Hocam siz 35K ya ne önerirsiniz?

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
En İyi Cevap
3
Asus almanı önermiyorum ama yinede senin tercihin eğer asusdan başka bakıyorsan link atabilirim
Neden önermiyorsunuz hocam? Çok büyük bir sorunu olmadığı sürece benim için problem değil zaten mükemmel bir laptop yok sayılır. Ayrıca aklınızdaki modelleride bir atın merak ettim :).
Valla şu anlık favorim bu.
Hocam donanıma abanıp gerisini salan cihazlardan sıkıldım ve zephyrus serisine de bayılıyorum o kasayı görünce bunlara bakasım gelmiyor :D.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Valla bende asus tarafından çok çektim, türkiyede resmi bir servisi yok acer ile çalışıyorlar. Vida sıkmayı bilmiyorlar. Metal macun silip silikon macun sürüyorlar. Rezalet gerçekten asus.
zephyrus serisine de bayılıyorum o kasayı görünce bunlara bakasım gelmiyor

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Neden önermiyorsunuz hocam? Çok büyük bir sorunu olmadığı sürece benim için problem değil zaten mükemmel bir laptop yok sayılır. Ayrıca aklınızdaki modelleride bir atın merak ettim :).

Hocam donanıma abanıp gerisini salan cihazlardan sıkıldım ve zephyrus serisine de bayılıyorum o kasayı görünce bunlara bakasım gelmiyor :D.
Asus aldığında sorunun olursa yaşayacaklarını düşündüğümde üzülüyorum öyle diyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cidden bunalıma girmiş durumdayım

Beni arayıp dediler ki, servisimiz muazzamdır 6 ay içerisinde bir şey olursa yeni cihaz vereceğiz falan diyorlar.
Sonra bana diyorlar ki adaptör değişimi yapmıyoruz.
Yurt dışından olay kaydı getirip adamların suratına vuruyorum.
Sonra diyorlar ki konuyla ilgili yardım sağlayamıyoruz.
Yalancı ve fırsatçı bir şirket.

xooneyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Emir

Asus laptoplar çok fan sesi cıkarıyor rahatsız edecek düzeyde ağız tadıyla oyun oynayamazsın. https://www.n11.com/urun/lenovo-leg...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel bu ya da https://www.trendyol.com/msi/katana...adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.1.5 bu iki laptopdan birini tercih edebilirsiniz ikiside çok kaliteli markalar asla yarıyolda bırakmaz rahat 5 10 yıl arası gider normal kullanımda

En İyi Cevap
3
Asus aldığında sorunun olursa yaşayacaklarını düşündüğümde üzülüyorum öyle diyim.

Cidden bunalıma girmiş durumdayım

Beni arayıp dediler ki, servisimiz muazzamdır 6 ay içerisinde bir şey olursa yeni cihaz vereceğiz falan diyorlar.
Sonra bana diyorlar ki adaptör değişimi yapmıyoruz.
Yurt dışından olay kaydı getirip adamların suratına vuruyorum.
Sonra diyorlar ki konuyla ilgili yardım sağlayamıyoruz.
Yalancı ve fırsatçı bir şirket.
Hocam gerçekten asusu çok severim, yıllardır da zephyrusu almak istedim çünkü taşınabilirlik benim için büyük bir lüks, en basitinden yhtde önüme açıp oynamak dünyadaki en keyifli aktivite olabilir :D. Ama gerçekten bu kadar sorun yaşasam cihazı direkt elden çıkarırım herhalde :/.

Asus laptoplar çok fan sesi cıkarıyor rahatsız edecek düzeyde ağız tadıyla oyun oynayamazsın. https://www.n11.com/urun/lenovo-leg...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel bu ya da https://www.trendyol.com/msi/katana...adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.1.5 bu iki laptopdan birini tercih edebilirsiniz ikiside çok kaliteli markalar asla yarıyolda bırakmaz rahat 5 10 yıl arası gider normal kullanımda
Hocam lenovo fena değil ama daha bugün sattığım lenovo cihazdan sonra pek yanaşasım gelmiyor, msı olanda parasını hiç haketmiyor :D.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Ama gerçekten bu kadar sorun yaşasam cihazı direkt elden çıkarırım herhalde
Bugün satsam kaçtan satayım ki şu saaten sonra elimdekini. 30K ya aldım ben bu aleti. Satsam denk bir şey alamıyorum.

Asus markasının değeri gözümde çok düştü gerçekten. Şu ana kadar en iyi kullandığım harika laptop HP omen serisiydi gerçekten. Ağır olmasa muazzam bir güzellikti.

Yani bir servis nasıl vida sıkmayı beceremez anlamıyorum gerçekten. Deliriyorum :D

Allah aşkına, hangi firma düzgün adaptör koymaz cihaza ya :D 200W adaptörü nası yettiremedin cihaza.

Son düzenleme:
En İyi Cevap
3
Bugün satsam kaçtan satayım ki şu saaten sonra elimdekini. 30K ya aldım ben bu aleti. Satsam denk bir şey alamıyorum.

Asus markasının değeri gözümde çok düştü gerçekten. Şu ana kadar en iyi kullandığım harika laptop HP omen serisiydi gerçekten. Ağır olmasa muazzam bir güzellikti.

Yani bir servis nasıl vida sıkmayı beceremez anlamıyorum gerçekten. Deliriyorum :D
Servis olarak bi sıkıntı var ya, ben lenovo cihazımı 3 kere ısıdan garantiye gönderdim üçünde tamir edilmeden geri gönderildi ve şarj cihazı kutudan çıkmış sarkarak falan geliyordu :D.

Hocam mesela sizde üstte acerı önerdiniz ama aynı servisi kullanıyor diyorsunuz :/

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Servis olarak bi sıkıntı var ya, ben lenovo cihazımı 3 kere ısıdan garantiye gönderdim üçünde tamir edilmeden geri gönderildi ve şarj cihazı kutudan çıkmış sarkarak falan geliyordu :D.
İnşallah sıkıntı yaşamazsın diyim o zaman. Bol şans. :D

En İyi Cevap
3
Top Bottom