Neler Yeni

35K Asus laptop önerisi.

serwintes

80+ Gold
kanka asus olması şart mı ona göre bakınayım? Attığın laptop güzel duruyor fiyatına göre alınabilir geldi bana
Mesaj otomatik birleştirildi:

dlss 3.0ı göz ardı etmemek gerek oyun oynanacak ise
yalnız bu dlss denilen olay da çevreden kısıyor gözle görmeyeceğin şeylerden kısıyor sonra fps artmıyor mu ?

En İyi Cevap
3
4050 laptopa bu paralar verilmez. 3070ti laptop alınıyor bu fiyata.
3070ti Asus Rog atar mısınız bir tane hocam?
kanka asus olması şart mı ona göre bakınayım? Attığın laptop güzel duruyor fiyatına göre alınabilir geldi bana

dlss 3.0ı göz ardı etmemek gerek oyun oynanacak ise
Kanka at gözlüğüyle bakmıyorum olaya ancak gerçekten çok fazla almak istiyorum. 2 türlüde önerini yaparsan değerlendirebilirim.

GRDL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mehmet Gürdal
Selamlar 35K bütçe ile asus laptop almak istiyorum aklımda Asus ROG cihaz var. Önerilerinizi bekliyorum.
@Furkanozr @serwintes @"B1L0"
Kanka zephyrus g16 benim de hayallerimi süslüyor ama BU modeli almazdım.
12. Nesil olması dert değil
4060 fena değil(dir umarım; 4070 arayüz genişliği vs ile tartışmaya açık bir model)
Sorun full HD ekran. Sadece 250 nite çıkıyor parlaklığı.
Ben beyaz modelini almak istiyorum. Rtx 4080'li modelinin fiyatına göre karar vereceğim. Birde zephyrus s17(18?)'e bakacağım.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,454
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
yalnız bu dlss denilen olay da çevreden kısıyor gözle görmeyeceğin şeylerden kısıyor sonra fps artmıyor mu ?
yapay zeka pikseller ekliyor gerçek görüntü yerine gözünle fark edemiyorsun ama fpsinde ciddi artış oluyor. Asus şart mı diye sormuştum bir de

serwintes

80+ Gold

Kanka at gözlüğüyle bakmıyorum olaya ancak gerçekten çok fazla almak istiyorum. 2 türlüde önerini yaparsan değerlendirebilirim.
kanka şimdi attığın asus çok güzel duruyor tasarım olarak ama şimdi bi tarafta 4050 var bi tarafta 3080 var bi tarafta 360hz var bi tarafta 165hz var aynı paraya hangisini tercih ederdin o önemli

yapay zeka pikseller ekliyor gerçek görüntü yerine gözünle fark edemiyorsun ama fpsinde ciddi artış oluyor. Asus şart mı diye sormuştum bir de
haa şimdi bu 10 serisi gtxlerde çalışan şey ile aynı değil o zaman dinamik bişi olayı vardı

En İyi Cevap
3
Kanka zephyrus g16 benim de hayallerimi süslüyor ama BU modeli almazdım.
12. Nesil olması dert değil
4060 fena değil(dir umarım; 4070 arayüz genişliği vs ile tartışmaya açık bir model)
Sorun full HD ekran. Sadece 250 nite çıkıyor parlaklığı.
Ben beyaz modelini almak istiyorum. Rtx 4080'li modelinin fiyatına göre karar vereceğim. Birde zephyrus s17(18?)'e bakacağım.
https://www.epey.com/laptop/asus-rog-zephyrus-g15-ga503rm-hq068w.html,
Bu nasıldır hocam?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,319
İsim
Oğuz Oğuz

Hocam asus rog'lar gereksiz pahalı. Yani rog olsun diye düşük performan almaya gerek var mı? Max-p'ye sahip 3070 alınıyor.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,454
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
kanka şimdi attığın asus çok güzel duruyor tasarım olarak ama şimdi bi tarafta 4050 var bi tarafta 3080 var bi tarafta 360hz var bi tarafta 165hz var aynı paraya hangisini tercih ederdin o önemli

haa şimdi bu 10 serisi gtxlerde çalışan şey ile aynı değil o zaman dinamik bişi olayı vardı
Evet rtxde var gtxde yok rtx teknolojisini araştır kanka baya özelliği var

En İyi Cevap
3
Hocam asus rog'lar gereksiz pahalı. Yani rog olsun diye düşük performan almaya gerek var mı? Max-p'ye sahip 3070 alınıyor.
Dediğiniz modelleri atabilir misiniz hocam. Birde gerçekten şu zepyhrus serisini ölmeden en az bir kere alıcam o kadar fazla istiyorum.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,319
İsim
Oğuz Oğuz
Dediğiniz modelleri atabilir misiniz hocam. Birde gerçekten şu zepyhrus serisini ölmeden en az bir kere alıcam o kadar fazla istiyorum.
Benim arkadaşta zeypherus 3060 var 6600h modeli. Max-p gpu'su var. Bize getirdiğinde inceledim. Öneririm.

En İyi Cevap
3
Benim arkadaşta zeypherus 3060 var 6600h modeli. Max-p gpu'su var. Bize getirdiğinde inceledim. Öneririm.
Hocam dediğiniz 3070 leri atabilir misiniz, biraz bekleyip bu fiyata 4060 gelmesini mi beklesem sizce?

Top Bottom