Atabilir misin Eren'in topladığı sistemi? Onun üzerinden değerlendirelim.Siparişi vericem hemen şimdi. @ErenXPG ile bekliyoruz. O topladı zaten de. Bir foruma sor dedi. Ben de o yüzden kaydolup konu açtım.![]()
35.000 mi
Benim aklımda değil, kendisi atsın.Atabilir misin Eren'in topladığı sistemi? Onun üzerinden değerlendirelim.
Bende yazılım okumak istiyorum ama forumda benim yaşımda adam yok olsada yazılım okumak istemiyorlar sistem ney?Bir an önce almak istiyorum ya. Bekleyecek sabrım kalmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Makine okudum. @ErenXPG ile.![]()
Yazılım sektörü de güzel. Bizim zamanımızda çok yaygın değildi.Bende yazılım okumak istiyorum ama forumda benim yaşımda adam yok olsada yazılım okumak istemiyorlar sistem ney?
@ErenXPG at bakalım ne toplamışsın.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benim aklımda değil, kendisi atsın.
Atıyorum.Bende yazılım okumak istiyorum ama forumda benim yaşımda adam yok olsada yazılım okumak istemiyorlar sistem ney?
hocam yaşınız kaç merak ettimdeBende yazılım okumak istiyorum ama forumda benim yaşımda adam yok olsada yazılım okumak istemiyorlar sistem ney?
İnş ilerde yazılım okyan iyi bir arkadaş bulurum hemde oyun oynayan.Yazılım sektörü de güzel. Bizim zamanımızda çok yaygın değildi.
İnş ilerde yazılım okyan iyi bir arkadaş bulurum hemde oyun oynayan.
BWOAH ben 7. sınıfa geçtimYaşın kaç bende yazılım okuyucam Allah'ın izni ile planım o yönde ben lise 2 yim