Buluyor mu diye sormuyor, nasıl buluyor diye soruyor.bulur hocam ben daha üniye bile gitmiyorum 12.sınıfım ama bu kadar iyi olmasada bunun bi tık altı bi sistemim var
Buluyor mu diye sormuyor, nasıl buluyor diye soruyor.bulur hocam ben daha üniye bile gitmiyorum 12.sınıfım ama bu kadar iyi olmasada bunun bi tık altı bi sistemim var
fotoğrafta32gb var zaten.
5900x ile bütçe yetiyor mu ki?Ryzen 9 5900x
ROG B550-E Gaming veya B550 Taichi
RTX 3090
Trident-Z 3600 MHz CL16 2X16 ram
970 EVO Plus 1 TB
Corsair iCue 465X
FSP Aurum 1000W PSU
PF360 sıvı soğutma
diye düşündüm ben.
Para var hocam. Yurtdışında falan biriktirdik işte.Alıntıyı görüntüleHelios 7T-10 - Game Garaj
İntel işlemcili ve RTX 3000 nvidia ekran kartlı Helios 7T-10 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Bu şekilde özelleştir sistemi.
Merak ettiğim bir şey var bu kadar parayı bir üni mezunu nasıl buluyor?![]()
para var huzur varPara var hocam. Yurtdışında falan biriktirdik işte.
sahi nasıl buldunuz bende makine mühendisliğinde iyi para varsa bende olamBuluyor mu diye sormuyor, nasıl buluyor diye soruyor.
32K tuttu böyle.32gb var zaten.
fotoğrafta
2x8 yazıyorda
İyi iyi de o pp ne?Para var hocam. Yurtdışında falan biriktirdik işte.
aorusya arkadaşlar rog strix falan diyor o ne ben bilmiyorum
Kendine güvenip, kendini geliştirirsen her meslekte para var.sahi nasıl buldunuz bende makine mühendisliğinde iyi para varsa bende olam![]()
Biz inno3d palit galax ile gayet mutluyuz değil mi?ya arkadaşlar rog strix falan diyor o ne ben bilmiyorum
La olum la, her şeyi neden burada anlatıyon?Kendine güvenip, kendini geliştirirsen her meslekte para var.
Bak mesela @ErenXPG 'yi liseden beri tanırım. Hep benden iyiydi okulda. Üniyi de birlikte okuduk bitirdik.
O 2060S kullanıyor ben 3090.Üstelik benden çok daha iyiydi notları. Tutturmuş tıp okuyacağım diye. Bıraktı mesleğe başlamadan.