Jony Case
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,381
en pahalı şeyleri almak mantıklı olabiliryok mu yüksek bütçelere hakim biri toplasın konu saptı
en pahalı şeyleri almak mantıklı olabiliryok mu yüksek bütçelere hakim biri toplasın konu saptı
23 hocam.hocam yaşınız kaç merak ettimde
Tamam ben topluyorum 3090 lı23 hocam.
https://www.gamegaraj.com/urun/helios-7a/ bu sistem ama şu özelleştirmeler ileBaşlıkta belirttiğim gibi 35K bütçem var. Oyun ve iş ağırlıklı kullanacağım sistemi. Makine Mühendisliği yapıyorum. @ErenXPG ile aynı üniden mezunum.Bütçeye monitör dahil değil, 35K sınırı biraz da olsa aşılabilir. Teşekkürler.
8 sene sonra bende YTP yi kurucam ve herkese sistem toplıcam23 hocam.
bune olum 3200mhz ram kullanıyom bendeAlıntıyı görüntüleHelios 7T-10 - Game Garaj
İntel işlemcili ve RTX 3000 nvidia ekran kartlı Helios 7T-10 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Bu şekilde özelleştir sistemi.
Merak ettiğim bir şey var bu kadar parayı bir üni mezunu nasıl buluyor?![]()
bulur hocam ben daha üniye bile gitmiyorum 12.sınıfım ama bu kadar iyi olmasada bunun bi tık altı bi sistemim varAlıntıyı görüntüleHelios 7T-10 - Game Garaj
İntel işlemcili ve RTX 3000 nvidia ekran kartlı Helios 7T-10 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Some gamegaraj problems.bune olum 3200mhz ram kullanıyom bende
kalan parayla bir 16 gb ram daha almak iyi olmazmıAlıntıyı görüntüleHelios 7T-10 - Game Garaj
32gb var zaten.kalan parayla bir 16 gb ram almak iyi olmazmı
offfRyzen 9 5900x
ROG B550-E Gaming veya B550 Taichi
RTX 3090
Trident-Z 3600 MHz CL16 2X16 ram
970 EVO Plus 1 TB
Corsair iCue 465X
FSP Aurum 1000W PSU
PF360 sıvı soğutma
diye düşündüm ben.