35K bütçeye OLED Monitör Tavsiyesi

Genzzo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
327
Bütçe
35000
6700XT - 12400F sisteme sahibim, haftada max 8-10 saat oturabiliyorum ve Lol, tft, nadiren de pubg, vrising, palworld vs oyunlar oynuyorum.
PS5 Slim sahibiyim ve ana amacım, PS5 tarafında Diablo gibi OLED'i hissettirecek oyunlar oynamak ve tabii ki haliyle PC'de ana monitör yapmak.
Biliyorum PC sistemim 4K için ideal değil ama oynadığım oyunlarda sorun yaratmaz diye düşünüyorum.
Milli OLED monitörümüz G6 : 16.799 TL (stoğa ve indirime girince)
G81SF : 30.900 TL (şuan indirimde)

NOT : G6 almıştım, tatminde etmişti fakat PS5 ile ilginç bir şekilde 2-3 dk sonra ekranı kapatıyordu. ve çözümünü bulamadığım için iade ettim. İnternette araştırdığımda ise hiçbir bilgi bulamadım, ne türkçe ne de reddit gibi kaynaklarda. Bu sorunu yaşayan sanki hiç olmamışçasına.
Dell AW2725DF deneyimledim onun panel akıcılığı G6'ya göre aşırı iyiydi fakat o da parlaklık olarak çok düşüktü. ( G81SF ile aynı fiyatlarda )

g60sd (2k 360hz oled) modelden g81sf (4k 240hz oled) modeline geçtim. g80sd tavsiye ederim 4k 240hz 32inch smart tv'li. Ben 27 inchi yeterli buldugum icin g81sf aldım. PPI muazzam iyi.

g60sd (2k 360hz oled) modelden g81sf (4k 240hz oled) modeline geçtim. g80sd tavsiye ederim 4k 240hz 32inch smart tv'li. Ben 27 inchi yeterli buldugum icin g81sf aldım. PPI muazzam iyi.
Hocam bende 32" tarafındayım ama fiyatı 5-6 k daha fazla genel anlamda ve eski panel kullanmasından ötürü soğudum. Peki akıcılık konusunda bir fark var mı 4k 27 daha akıcı mı sizce ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim içinde 27 yeterli aslında.

Merhaba 20kya G6 oled alınır mı? Bazı videolarda ekran yanma olayından dolayı parlaklığın az olduğunu diyorlar benim masam pencere yanında acaba normal ips mi alsam yoksa oled mi

Merhaba 20kya G6 oled alınır mı? Bazı videolarda ekran yanma olayından dolayı parlaklığın az olduğunu diyorlar benim masam pencere yanında acaba normal ips mi alsam yoksa oled mi
G6 gayet güzel bir monitör ayrıca 16.799 TL'ye alabilirsin öğrenciysen, e devletten aldığın öğrenci barkodunla basitçe kaydolabilirsin, değilsen tanıdık biri varsa ondan rica edip kullanabilirsin. Ben olsam OLED varken IPS tercih etmezdim.

G6 gayet güzel bir monitör ayrıca 16.799 TL'ye alabilirsin öğrenciysen, e devletten aldığın öğrenci barkodunla basitçe kaydolabilirsin, değilsen tanıdık biri varsa ondan rica edip kullanabilirsin. Ben olsam OLED varken IPS tercih etmezdim.
Öğrenci indirimi kendi rwsmi sitesi üzerinden mi

Öğrenci indirimi kendi rwsmi sitesi üzerinden mi
Evet, biraz karışık garip bir sistemi var. Yukarıda programlardan eğitim indirimi programına göz atacaksın oraları karıştır öğrenirsin.

Geri