35K Sistem tavsiyesi

ilkersssuygun

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
83
arkadaşlar 9060xt 16 gb çıkıyormuş ön sipariş ile 18k eğer 35 e kadar adam akıllı ddr5 toplayabilirsem şimdiden önsipariş ile alabilirim onun dışında uygun fiyatlı sistem önerisi varsa atabilir misiniz ya da bilinen isimler işte video çıkarabilir o sistemleri bekle mi dersiniz

arkadaşlar 9060xt 16 gb çıkıyormuş ön sipariş ile 18k eğer 35 e kadar adam akıllı ddr5 toplayabilirsem şimdiden önsipariş ile alabilirim onun dışında uygun fiyatlı sistem önerisi varsa atabilir misiniz ya da bilinen isimler işte video çıkarabilir o sistemleri bekle mi dersiniz
35 bine ekran kartı dahil mi

evet pek sistemden anlamıyorum o yüzden 9060xt yeni çıkıyor ve eğer 35k ya ekran kartı dahil sistem dizebilirsem güzel öyle yapıyim yoksa sistem önerisine kabulüm

evet pek sistemden anlamıyorum o yüzden 9060xt yeni çıkıyor ve eğer 35k ya ekran kartı dahil sistem dizebilirsem güzel öyle yapıyim yoksa sistem önerisine kabulüm
37 bine çıkar mı acaba bütçe

maks bu kadar çıkabiliyor çünkü monitör de alcam 10k ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

belki yükseltme işim çıkabilirse hangi sistemi öneririsniz.

maks bu kadar çıkabiliyor çünkü monitör de alcam 10k ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

belki yükseltme işim çıkabilirse hangi sistemi öneririsniz.
her şey dahil 46 bin tutuyor monitörün fiyatı oynak 7 bin bandına da düşebiliyor

ben sisteme 35 koydum monitörde 2k olmasını istiyorum ona da 10k bütçe ayırdım toplam 45 size bırakıyorum hocam

ilk sisteme bakmak istiyorum ona göre 2k alırım iyisinden gibi duruyor sistem tavsiyesi almak istiyorum.

Ram'i 2x16 twinmos yapın daha düşük cl değerine sahip.

Geri