2 k da 35 bine bir sistem topluyabilceğinizi çok düşünmüyorum ama bütcenizi 43 bine falan çıkarırsanız 5060 ti bir sistem buluruz2kda beni uzan yıllar götürecek hazır bilgisayar tavsiyesi verir misiniz arkadaşlar
Kral 2k da uzun yıllar götürecek bir sistem için 9070xt li bir sistem lazım sana. Bütçen düşük 2k sistem için2kda beni uzan yıllar götürecek hazır bilgisayar tavsiyesi verir misiniz arkadaşlar
Kral 2k da uzun yıllar götürecek bir sistem için 9070xt li bir sistem lazım sana. Bütçen düşük 2k sistem için
@emreBeoa nın attığı sistem nasıl sizce2 k da 35 bine bir sistem topluyabilceğinizi çok düşünmüyorum ama bütcenizi 43 bine falan çıkarırsanız 5060 ti bir sistem buluruz
2 k için kullanamazsın@emreBeoa nın attığı sistem nasıl sizce
40civarlarında bir şey var mıdır2 k için kullanamazsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bütceni arttırabilirmisin
Şunu alsan güzel olur![]()
PC HOCASI-GG16 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / GALAX GeForce RTX 5070 EX Gamer 1-Click OC 12GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi - ARC Raiders Hediyeli
PC HOCASI-GG16 sistem tavsiyesi AMD Ryzen 5 7600 ve GALAX RTX 5070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
hayır hayır sadece kasaHocam ekipman dahilmi
![]()
PC HOCASI-GG16 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / GALAX GeForce RTX 5070 EX Gamer 1-Click OC 12GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi - ARC Raiders Hediyeli
PC HOCASI-GG16 sistem tavsiyesi AMD Ryzen 5 7600 ve GALAX RTX 5070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Ozaman bu attığım sistem iyihayır hayır sadece kasa
Rami 32 yapabilirsen güzel olur 16 yavaş yavaş bitiyohayır hayır sadece kasa
Bakıyimkral arada 10k var ya en fazla 5 cıkabilecegim baska bi sistem yok mu