36 bin TL'ye Lenovo LOQ RTX 4060 alınır mı?

İşlemci bir önceki nesil. Bu model için ısı sorunları var diyorlardı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Acer Nitro 16'da da indirim varmış ama 40 bin TL'ye çıkabilir miyim bilmiyorum. Lenovo yerine 4k fazla vermeye değer mi?

Acer Nitro 16'da da indirim varmış ama 40 bin TL'ye çıkabilir miyim bilmiyorum. Lenovo yerine 4k fazla vermeye değer mi?
Isı sorunlarını çözenler görmüştüm. Arada 2.5k fark var. Değer mi bilemedim ama ikiside alınır bence.

7640hs ile bile aralarında baya fark var işlemcilerin tuf alınır fakat 27-28 civarına düşerse bu fiyatlarda önermem saçmalık olur %20-30 civarı fark var aralarında

dun 36bine çekti nitro 16yı 10 dk düşündüm alsammı almasammı derken stok bitti ya nifi ticaret yada gpn olması lazım

Ekran a önem veriyorsan değer vermiyorsan hiç fark etmez aynı işlemci soğutma ikisi de başarılı

Ekran a önem veriyorsan değer vermiyorsan hiç fark etmez aynı işlemci soğutma ikisi de başarılı
Renk olarak takıntım yok ama bazıları ghosting var bazıları yok diyor, kararsız kaldım.

7640hs ile bile aralarında baya fark var işlemcilerin tuf alınır fakat 27-28 civarına düşerse bu fiyatlarda önermem saçmalık olur %20-30 civarı fark var aralarında

dun 36bine çekti nitro 16yı 10 dk düşündüm alsammı almasammı derken stok bitti ya nifi ticaret yada gpn olması lazım
Hep takip ediyordum ne ara geldi ne ara bitti yahu.

Renk olarak takıntım yok ama bazıları ghosting var bazıları yok diyor, kararsız kaldım.
Hocam zaten satıcı Hepsiburada kendisi ,
alıp kontrol edin varsa direk iade hiç sorun çıkarmazlar diyor herkes

Hocam zaten satıcı Hepsiburada kendisi ,
alıp kontrol edin varsa direk iade hiç sorun çıkarmazlar diyor herkes
Müşteri temsilcine sorduğumda kurulum yapılmaması lazım demişti.

Müşteri temsilcine sorduğumda kurulum yapılmaması lazım demişti.
Benim duyduğum Amazon ve Hepsiburada iade konusunda çok rahatlık gösterdiği her türlü iade alıyorlar diye okudum ama tam araştırmak lazım

Geri