360 mm sıvı soğucu öneri

bütçem yetiyor beyaz olanın linkini atabilirmisin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

önceden bitfenix cube 2 kullanıyodum çok fazla videosu vardı bende güzeldir diye aldım 1 haftada bozuldu fanı

bütçem yetiyor beyaz olanın linkini atabilirmisin

önceden bitfenix cube 2 kullanıyodum çok fazla videosu vardı bende güzeldir diye aldım 1 haftada bozuldu fanı
Thermalright da sorun yaşarsanız direkt değişim garantisi var ürünün gaming gen tr tarafından sağlanıyor

Thermalright da sorun yaşarsanız direkt değişim garantisi var ürünün gaming gen tr tarafından sağlanıyor
bunda da sorun yaşarsam kurşun döktürcem artık sıvı soğutucuda sorun yaşadığım için 1 aydır pc yi açamıyom

bunda da sorun yaşarsam kurşun döktürcem artık sıvı soğutucuda sorun yaşadığım için 1 aydır pc yi açamıyom
Valla ben bu markanın hiçbir soğutucusunda sorun yaşamadım Thermal Right Frost Commender Kule Tipinin Kralıdır Bana göre. Thermal Right Assassin King 120 SE de kullandım. Thermal Right Peerless Assassin 140 White da kullandım hiçbirinde en ufak sorun yaşamadım. Ben Gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum. Zaten değişim garantisi var. Muhtemelen gaming gen tr mağdur bırakmaz bozulursa diye düşünüyorum. Kasamda 2 Adet egsoz fan olarakta Thermal Right fan kullanıyorum. Güzel marka bence. F/P

evet performans testlerini atmıştı @somoncum bu ürünün indirim konusunda

ekrana istediğin video veya fotoyu koyabiliyonmu
Evet ben gif koydum ayar cekebiliyorsun

yinede 2 k farka ekran için deymez gibi paraya ramlerimi rgb olan ile değiştiririm :D veya 2 hafta döner yerim
Valla bana 4.7k ya geldi 5.5 e de alsam sorun etmezdim göze estetik güzel olsun diye bu modeli seçtim normalde Arctic Liquid Freezer 3 pro beyaz aldım iade ettim test listesinde Arctic Liquid freezer 3 pro dan iyi gözüküyordu. Ben ekrana degecegini düşünüyorum sisteme bakınca göze zevkli geliyor.

Ekler

• IMG_20250828_015251_777.webp
    IMG_20250828_015251_777.webp
    853.5 KB · Hit: 13
  • IMG_20250828_015235_149.webp
    IMG_20250828_015235_149.webp
    1 MB · Hit: 11
  • IMG_20250828_015229_373.webp
    IMG_20250828_015229_373.webp
    836.3 KB · Hit: 12
Valla bana 4.7k ya geldi 5.5 e de alsam sorun etmezdim göze estetik güzel olsun diye bu modeli seçtim normalde Arctic Liquid Freezer 3 pro beyaz aldım iade ettim test listesinde Arctic Liquid freezer 3 pro dan iyi gözüküyordu. Ben ekrana degecegini düşünüyorum sisteme bakınca göze zevkli geliyor.
kanka senin kasanın hava akışı nasıl tüm fanlar dışarı atıyro gibi de reverse fan yoksa

kanka senin kasanın hava akışı nasıl tüm fanlar dışarı atıyro gibi de reverse fan yoksa
Alt 3 lü temudan alınma prism IV pro reverse fan sağ yan lianli TL wireless reverse kit 2 egsoz 3 de yukarıda soğutucunun var 9800x3d işlemcim boşta 39-40 Max oyunlarda 50-53 Max sadece expo açık düşündüm bi undervolt yapsam mı dediler zaten çok iyi değerler alıyorsun yapma bende yapmıyorum 🤣 ekran kartımda boşta 30-33 derece oyunlarda 40-45 civarı galiba

Alt 3 lü reverse sağ yan lianli TL wireless reverse kit 2 egsoz 3 de yukarıda soğutucunun var 9800x3d işlemcim boşta 39-40 Max oyunlarda 50-53 Max sadece expo açık düşündüm bi undervolt yapsam mı dediler zaten çok iyi değerler alıyorsun yapma bende yapmıyorum 🤣 ekran kartımda boşta 30-33 derece oyunlarda 40-45 civarı galiba
mük

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,902
Üyeler
183,027
Son üye
yısufi
Geri