Ürün hakkinda bir bilgim yok hocam o yüzden bir şey diyemiyeceğim. Ama eğerki fazla sorunlu bir ürün olursa zırt pırt garantiye gitmesi gelmesi mide bulandirabiliyo.Garanti 6 yıl diye iyi mi oluyor
Ürün hakkinda bir bilgim yok hocam o yüzden bir şey diyemiyeceğim. Ama eğerki fazla sorunlu bir ürün olursa zırt pırt garantiye gitmesi gelmesi mide bulandirabiliyo.Garanti 6 yıl diye iyi mi oluyor
ben video olarak pek bişey bulamadım o yüzden içim rahat değilBence bu thermalright alinabilir hocam benimde kafama yatti test videolarinida izledim iyi duruyor fiyatinda hem lcd ekranda var
İsmini yazip test yaz hocam yabanci kanallarda varben video olarak pek bişey bulamadım o yüzden içim rahat değil
BetaPlus teknoloji GamingGenTR'nin sahibi.Satici güvenilir değil gibi duruyo
Doğrudur hocam. Diger sitelerde ayni saticidan açılmiş halde geldigi yazan yorumlar vardi ona istinaden söyledimBetaPlus teknoloji GamingGenTR'nin sahibi.
hocam aynı fiyata 6 yıl garantili bir ürün almak varken dene 2 yıl olan ürünü alayım alan varsa da matematiği tersten çalışıyordur.iyi akşamlarGaranti 6 yıl diye iyi mi oluyor
2 yıldan sonra ürün elinizde kaldığı zaman bu soruyu kendinize sorunuzGaranti 6 yıl diye iyi mi oluyor
asusun bütün sıvı soğutmaları 6 yıl garantilidir. bütün anakartları 3 yıl garantilidir. bütün ekran kartları 3 yıl garantilidir.bütün kasaları 2 yıl garantilidir.Hocam garanti süresi 24 ay yaziyor eminmisiniz
arkadaşlar zaten asusun sıvı soğutucusunu almayı düşünmüyorum bana sadece bütçeme göre öneriler yapın yeter beni bi 3 sene götürse iyidirhocam aynı fiyata 6 yıl garantili bir ürün almak varken dene 2 yıl olan ürünü alayım alan varsa da matematiği tersten çalışıyordur.iyi akşamlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2 yıldan sonra ürün elinizde kaldığı zaman bu soruyu kendinize sorunuz
hayır şunu da anlamış değilim? kişi post atıyor öneride bulunuyoruz adam küstahlık yapıyor ne garip insanlar var şu grupta
asusun bütün sıvı soğutmaları 6 yıl garantilidir. bütün anakartları 3 yıl garantilidir. bütün ekran kartları 3 yıl garantilidir.bütün kasaları 2 yıl garantilidir.
https://www.incehesap.com/deepcool-le360-v2-360mm-siyah-islemci-sivi-sogutucu-fiyati-83789/Bu fiyata daha iyisi yok. Beyazı da var.
![]()
ThermalRight Frozen Warframe Pro 360 Black ARGB 360mm Intel-AMD Uyumlu Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu - idefix
ThermalRight Frozen Warframe Pro 360 Black ARGB 360mm Intel-AMD Uyumlu Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Kasa Fanları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Thermalrighttan dahami iyi hocam bu
Çok doğru tavsiye üzerine aldım aşırı memnun kaldım tavsiye ederimBu fiyata daha iyisi yok. Beyazı da var.
![]()
ThermalRight Frozen Warframe Pro 360 Black ARGB 360mm Intel-AMD Uyumlu Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu - idefix
ThermalRight Frozen Warframe Pro 360 Black ARGB 360mm Intel-AMD Uyumlu Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Kasa Fanları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
bi sıkıntısı falan oldumu pompalarda yada fanlarda bide ışık ayarları nasıl argb desteği var renk olarak sıkıntısı varmıdırÇok doğru tavsiye üzerine aldım aşırı memnun kaldım tavsiye ederim
Miss gibibi sıkıntısı falan oldumu pompalarda yada fanlarda bide ışık ayarları nasıl argb desteği var renk olarak sıkıntısı varmıdır