Neler Yeni

3600 Tl Asus Rog Wireless 2.4 alınır mı?

sqxyl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Arda Kılıç
Merhaba normalde fiyatı 4500 tl ama %20 cashback ile 3600 tl oluyor bütçeyi 6ya kadar zorlarim ama gerçekten gerek varmı? O parayla mouse almayı düşünüyorum. Ürün hakkında yorumlar güzel, kötü bir yorum göremedim. Bunu alma şunu al dediğiniz kulaklık varmıdır. Ayrıca anakartimda type-c girişi yok kullanabilirmiyim kulaklığı?

Nisshs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Efe Taş
gpx2 hero 2 bakabilirsin istersen yada wraitheden

serhattt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Serhat Gül
Merhaba normalde fiyatı 4500 tl ama %20 cashback ile 3600 tl oluyor bütçeyi 6ya kadar zorlarim ama gerçekten gerek varmı? O parayla mouse almayı düşünüyorum. Ürün hakkında yorumlar güzel, kötü bir yorum göremedim. Bunu alma şunu al dediğiniz kulaklık varmıdır. Ayrıca anakartimda type-c girişi yok kullanabilirmiyim kulaklığı?
asus rog strix go 2.4 mü

serhattt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Serhat Gül
Aynen hocam https://www.gaming.gen.tr/urun/3121/asus-rog-strix-go-2-4-gaming-oyuncu-kulaklik/?ref=akakce
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kulaklık önerisi istemiştim hocam
ben kullanıyorum memnunum. Saatlerce kullanıyorum çok ağrı yapmıyor. Menteşe kısmından kırıldığını söylüyorlar. Ben öyle bir sorun yaşamadım o kadar dayanıksız değil. Harici mikrofonu iyi. Type-c usb çevirici çıkıyor kutunun içinden o şekilde takabilirsin. Şarjı güzel gidiyor. Tek sorunum çok uzağa gidemiyorum. Odamdan mutfağa çok ara yok ama mutfakta çekmiyor.

sqxyl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Arda Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben kullanıyorum memnunum. Saatlerce kullanıyorum çok ağrı yapmıyor. Menteşe kısmından kırıldığını söylüyorlar. Ben öyle bir sorun yaşamadım o kadar dayanıksız değil. Harici mikrofonu iyi. Type-c usb çevirici çıkıyor kutunun içinden o şekilde takabilirsin. Şarjı güzel gidiyor. Tek sorunum çok uzağa gidemiyorum. Odamdan mutfağa çok ara yok ama mutfakta çekmiyor.
Sipariş çekiyorum o zaman

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,380
İsim
1
ben bi kaç ay kullandım forumda kullananların %90ı tavsiye etmez ben dahil
öncelikle ses kasma konusunda berbat adeta
kulak yerleri küçük bir süre sonra kulağa ağrı yapıyor
ve kronik bir sorunu var bi kaç ay sonra kırılıyor belli bi yerinden

o kulaklıktan razer barracuda x e geçtim dünya varmış dedim
amacınız fps se cloud3 wireless tabi önerim

sqxyl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Arda Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben bi kaç ay kullandım forumda kullananların %90ı tavsiye etmez ben dahil
öncelikle ses kasma konusunda berbat adeta
kulak yerleri küçük bir süre sonra kulağa ağrı yapıyor
ve kronik bir sorunu var bi kaç ay sonra kırılıyor belli bi yerinden

o kulaklıktan razer barracuda x e geçtim dünya varmış dedim
amacınız fps se cloud3 wireless tabi önerim
Fps oynamıyorum hazır %20 cashback varken ggden alayım dedim ama bilemedim şimdi

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,380
İsim
1
Fps oynamıyorum hazır %20 cashback varken ggden alayım dedim ama bilemedim şimdi
alma hocam valla tavsiye etmiyorum ses kaliteside düşük dediğim gibi forumda alanlar da memnun değil benim gibi

sqxyl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Arda Kılıç
alma hocam valla tavsiye etmiyorum ses kaliteside düşük dediğim gibi forumda alanlar da memnun değil benim gibi
Hocam biraz araştırdım ve barracuda kafama yattı 2022 modeli alacağım şuanda fiyatı 4k, normalden daha fazla. sizce fiyatı düşer mi yoksa stoklar yenilendikten sonra dahada artar mı şu %20 cashback fırsatından wraithten bi mouse kapmak istiyorum açıkçası.

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,380
İsim
1
Hocam biraz araştırdım ve barracuda kafama yattı 2022 modeli alacağım şuanda fiyatı 4k, normalden daha fazla. sizce fiyatı düşer mi yoksa stoklar yenilendikten sonra dahada artar mı şu %20 cashback fırsatından wraithten bi mouse kapmak istiyorum açıkçası.
fiyat konusunda bir şey diyemiyorum ben geçen sene 3500e almıştım

dediğiniz gibi 2022 versiyonunu almayı unutmayın

sqxyl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Arda Kılıç
Ayrıca bu 2022 model değil mi? https://pckolik.com/tr/products-det...suz-siyah-gaming-kulaklik?ref=akakce&v=1.91.9

fiyat konusunda bir şey diyemiyorum ben geçen sene 3500e almıştım

dediğiniz gibi 2022 versiyonunu almayı unutmayın
Tamamdır hocam yapistiriyorum pişman olmam umarım teşekkürler

Top Bottom